HTC urmeaza sa faca urmatoarele doua Google Nexus

HTC Google Nexus 2016HTC urmeaza sa produca urmatoarele doua terminale din seria Nexus comercializata de catre compania Google, sau cel putin asta sustin surse apropiate celor doua companii, informatia putand fi 100% adevarata avand in vedere numeroasele probleme avute de catre terminalele produse de LG si Huawei in 2015.

HTC a mai creat terminale Nexus pentru Google in anii trecuti, asa ca nu vorbim despre vreo noutate absoluta din acest punct de vedere, insa revenirea la HTC trebuie privita cu o oarecare surprindere avand in vedere ca anul trecut Google a ales sa lucreze cu alte 2 companii.

Ca de obicei, terminalele Nexus create pentru Google vor avea ecrane cu dimensiuni diferite situate intre 5 inch si 5.5 inch, insa cel mai important aspect aici este ca ele vor fi produse de catre o companie cu o lunga traditie in a face smartphone-uri de calitate.

In general compania Google lanseaza terminalele Nexus in luna septembrie, la foarte scurt timp dupa lansarea noilor terminale iPhone ale companiei Apple, asa ca intre timp cu siguranta vom afla toate detaliile in legatura cu viitoarele smartphone-uri Google.

I can not believe, Huawei actually really lost two google items 5.0, 5.5 to HTC, this is what rhythm? HTC just friends Niubi Hong Hong said: we have to win back. I could not help but retaliate: blind cat caught dead rat. In fact, Google’s project and not much volume, just a symbol, not to mention Google in recent years has been fickle in LG, Huawei, HTC and other manufacturers play balance. HTC Google alone is not enough to revive.

Din moment ce Google a renuntat la Huawei si LG pentru fabricarea smartphone-urilor sale, este clar ca nu a fost multumita de calitatea pe care acestea au avut-o, iar revenirea la HTC va fi de bun augur deoarece Apple are nevoie de terminale concurente foarte bune.