Waze update aduce o noutate interesanta

WazeVersiunea 4.1 a aplicatiei Waze a fost lansata in cursul noptii trecute in App Store de catre compania cu acelasi nume, ea aducand pentru utilizatori o schimbare destul de interesanta, insa mai putin utila pentru Romania.

Mai exact, incepand de aseara aplicatia Waze este capabila sa ne directioneze pe benzile de circulatie disponibile in mod normal pentru taxi-uri, deci in orasele in care exista drumuri cu o asemenea configuratie puteti beneficia de un asemenea ghidaj daca va marcati masina in aplicatie ca fiind un taxi.

Separat aplicatia Waze rezolva diverse probleme de functionare si imbunatateste satabilitatea generala.

  • Support for taxis! Define your vehicle type in Navigation settings to get routed on lanes designated for taxis
  • Bug fixes and stability improvements

Aplicatia Waze este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

11 COMENTARII

  1. Soluția e simplă: mergi la Settings (Configurări) > Privacy (Intimitate) > Location Services (Servicii de localizare) > Waze, alegi While Using the App (La utilizarea aplicației) în loc de Always (Întotdeauna). Problem fixed! E valabil pentru orice aplicație care folosește serviciile de localizare iOS.

  2. Ai doar opțiunile “Întotdeauna” si “Niciodată”, așa ca… Dacă dorești totuși sa o folosești…optezi pentru prima varianta…

  3. O soluție pentru problema consumului de resurse atunci când nu folosești aplicația: dezactivezi Background App Refresh și activezi serviciile de localizare doar atunci când ai nevoie. Eu asa procedez.