Probleme dupa instalarea iOS 9.2.1

Probleme cu iOS 9.2.1 raportate de utilizatori si departe de a fi rezolvate de Apple

Probleme cu iOS 9.2.1 dupa instalare au fost raportate de catre foarte multi utilizatori de iPhone, iPad si iPod Touch-uri care si-au facut curajul de a instala noua versiune a sistemului de operare in propriile iDevice-uri de ieri si pana astazi.

Am urmarit cu mare interes problemele cu iOS 9.2.1 raportate de catre utilizatori si am observat ca in majoritatea cazurilor lumea se plange de faptul ca performantele nu sunt chiar atat de bune, in timp ce autonomia nu are valori atat de mari precum se asteptau.

Baterie si rapiditate

V-am spus dimineata ca iOS 9.2.1 este mai rapid decat iOS 9.2 si orice alta versiune a iOS 9 pe majoritatea iDevice-urilor, insa unele persoane s-au plans de probleme cu iOS 9.2.1 in ceea ce priveste lag-ul in interfata sau deschiderea unor aplicatii ori meniuri.

In ceea ce priveste autonomia bateriei, exista probleme in iOS 9.2.1 cu durata in care va puteti folosi terminalele si ele ar putea fi legate de performante slabe, un restore putand rezolva eventuale procese care ruleaza prea mult in background si genereaza consum inutil de baterie.

Blocaje si crash-uri

Separat de acestea, unii utilizatori raporteaza probleme iOS 9.2.1 legate de inchideri subite ale aplicatiilor native sau terte, ori chiar blocaje complete ale iDevice-urilor care necesita repornirea lor, asa ca este bine sa stiti ce va asteapta inainte sa porniti.

Deocamdata nimeni nu a spus daca iOS 9.2.1 rezolva problema afisarii incorecte a procentajului bateriei, una pe care compania Apple o investigheaza si pentru care a oferit o solutie de rezolvare, asa ca sunt curios care este parerea voastra pentru ca la mine nu s-a schimbat ceva.

Merita instalat ?

Daca sunteti multumiti de iOS 9.2, nu v-as recomanda sa va aventurati in a instala iOS 9.2.1 decat daca sunteti dispusi sa treceti prin procesul de downgrade, iar daca aveti iOS 8.x nu va recomand sa faceti update pentru ca s-ar putea sa aveti performante mult mai slabe.

Acestea fiind spuse, voi ce probleme cu iOS 9.2.1 ati intalnit ?