Viziteaza Palatului Parlamentului direct de pe iPhone

Daca ai fost vreodata interesat sa vizitezi Palatului Parlamentului din Bucuresti dar nu ai avut ocazia, ei bine cei de la Google iti ofera acum posibilitatea de a vedea macar o parte din el chiar si de pe iPhone sau iPad.

Ca parte a proiectului Cultural Institute, cei de la Google au fost invitati sa filmeze cateva dintre camerele Palatului Parlamentului aflate in folosul Camerei Deputatilor, iar intr-o pagina dedicata a website-ului lor ne permit sa le vizitam intr-un tur virtual.

Practic Google a mutat ideea de street view in interiorul cladirilor si printre alte locatii interesante de pe planeta se afla si cateva camere din interiorul Palatului Parlamentului in care putem naviga exact precum o facem atunci cand utilizam modulul Google Street View.

Conform celor de la Google, in cadrul turului virtual al Palatului Parlamentului putem vizita : 

  1. sala “N. Iorga”;
  2. sala “N. Bălcescu”;
  3. sala “I. I. C. Brătianu”;
  4. sala “Take Ionescu”;
  5. sala “Marii Uniri”;
  6. sala “Drepturilor Omului”;
  7. sala “Al. I. Cuza”;
  8. sala “C. A. Rosetti”;
  9. sala “C. Brâncuşi”
  10. muzeul Palatului Parlamentului;
  11. galeriile Palatului Parlamentului.

viziteaza palatul parlamentului

Dupa cum puteti vedea, vorbim despre multe sali care in mod normal sunt vizibile doar partial in transmisiunile televizate facute din interiorul Palatului Parlamentului, insa acum oricine le poate explora de pe propriul calculator, smartphone sau de pe propria tableta.

Pentru a accesa turul virtual al camerelor Palatului Parlamentului va trebui sa accesati acest link.

2 COMENTARII