Trei telefoane noi ale Nokia apar intr-un clip Video

Trei telefoane mobile noi ale companiei Nokia apar intr-un clip video lansat chiar de catre finlandezi pentru a promova viziunea lor cu privire la viitorul telefoniei mobile, a realizatii virtuale si nu numai, asta in conditiile in care Nokia nu are voie sa produca telefoane mobile.

Vanzand divizia de telefoane mobile catre Microsoft cu aproape doi ani in urma, Nokia s-a obligat sa nu mai produca telefoane mobile timp de 2 ani de zile, iar aceasta interdictie va expira in curand, asa ca finlandezii incep sa prezinte ceea ce intentioneaza sa lanseze pe piata.

Clipul video de mai jos prezinta viziunea celor de la Nokia cu privire la viitor, iar in trei dintre scenele prezentate sunt vizibile trei telefoane mobile Nokia care nu au fost lansate pe piata, iar de aici au aparut o multitudine de speculatii in legatura cu intentiile finlandezilor.

Mai exact, vedem trei telefoane mobile care seamana cu Nokia C1, un smartphone zvonit a avea un sistem de operare Android, Nokia Asha, lansat de ceva vreme pe piata, si un al treilea dispozitiv despre care deocamdata nu se stie absolut nimic.

Nokia a anuntat inca de anul trecut ca intentioneaza sa produca din nou telefoane mobile si foarte multa lume asteapta cu mare interes noi produse ale finlandezilor, insa ramane de vazut ce anume au gandit ei si, foarte important, ce sistem de operare ale pentru ele.

Pana una-alta, brand-ul Nokia ramane puternic pe piata telefoanelor mobile desi de 2 ani de zile niciun dispozitiv al finlandezilor nu a mai fost lansat pe piata.