Gliese 9 – o tema eleganta pentru iPhone

Gliese 9 este o tema disponibila pentru terminalele iPhone si iPod Touch din cursul acestei zile, iar cu ajutorul sau putem implementa o schimbare eleganta pentru dispozitivele care ruleaza sistemul de operare iOS 9.

Gliese 9 are nu mai putin de 200 de iconite disponibile pentru aplicatiile native si terte ale sistemului de operare, include widget-uri speciale pentru a afisa informatii si contine inclusiv suport pentru Winterboard, asa ca veti avea parte de o schimbare foarte interesanta.

Pronounced Gl-ee-z , this theme will give your device a smooth look , blending seemlessly into ios 9. Included with Gliese are over 200 icons, settings icons, respring logos, the silly iwidget and many alt icons! This theme (as well as all my updates) is only compatible with anemone at the moment, winterboard support will come soon if enough people are still using it!

Gliese 9 este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.

2 COMENTARII

  1. Niciuna nu e de treaba .niciuna . Iati un iphone 5 de pe olx cu 900 lei cu ios 6, pt genul de soft eu inca pastrez ipodul 3g ,am pe el 5.1.1 si se misca f bine