Samsung ironizeaza Apple Pay intr-o reclama pentru Samsung Pay

Samsung Pay este un serviciu de plati mobile pentru smartphone-uri lansat de catre compania Samsung ca raspuns pentru Apple Pay, el functionand intr-un mod similar, dar oferind compatibilitate cu mult mai multe POS-uri decat Apple Pay-ul celor din Cupertino.

Daca pentru Apple Pay un comerciant trebuie sa lucreze cu Apple pentru a implementa disponibilitate si doar anumite carti de credit pot fi utilizate impreuna cu acest serviciu, Samsung Pay este mult mai usor de folosit si este compatibil cu mult mai multe tipuri de POS-uri.

In clipul video de mai jos cei de la Samsung demonstreaza modul in care Samsung Pay poate fi folosit intr-o locatie in care in mod normal Apple Pay nu ar fi fost util pentru a efectua plati mobile, iar situatia aceasta este intalnita in foarte multe locuri din SUA si alte zone de pe glob.

https://www.youtube.com/watch?v=czcb5dXjlZA

8 COMENTARII

  1. E adevărat,așa este,însă e ironic cum acei comercianți nici n-au auzit de Samsung Pay,ei știau doar ca nu merge cu Apple Pay. Ar fi curios de aflat câți folosesc Apple Pay si câți Samsung Pay,chiar dacă cu cel din urma poți sa plătești in mai multe locații.

  2. Citeam undeva ca 45% din tranzactiile Apple Pay nu au loc in magazine ci online – lucru care neaga insasi scopul servicului . Daca Apple nu-si revizuieste politicile si mai ales comisioanele , or sa auda tot mai multi de Samsung Pay .

  3. Locuiesc in Londra si peste tot, pana si la metrou exista semenele APPLE PAY. Lumea foloseste iphone ul pt a plati. Nicaieri n am vazut un semn SAMASUNG PAY, si n am vazut pe nimeni sa plateasca cu un tel Samsung. Personal lucrez in retail si compania pt care lucrez accepta apple pay (nu stiu daca accepta samsung pay sau nu, nu stiu daca functioneaza POS ul cu samsung, etc…) multi clienti platesc cu iphone. Nimeni nu m a intrebat niciodata daca poate plati cu samsung, nimeni nu a platit niciodata cu samsung. Deci in viata de zi cu zi, Samsung Pay e un serviciu de marketing, competitor apple pay, pe care nu l foloseste nimeni. Exact ca si celelalte functii samsung, (inclusiv cititorul de amprente). Nu stiu de ce se intampla asa. Doar am relatat. >:)

  4. Trebuie spus ca Marea Britanie e singura tara europeana in care serviciul Apple Pay a fost lansat.
    In viitor, probabil ca acelasi fenomen se va putea observa si in celelalte tari din occident

  5. Trebuie spus si faptul ca Samsung Pay a fost lansat momentan doar in SUA si Coreea.
    Ar putea fi asta un motiv pt care nu se fac plati cu Samsung Pay in Anglia?

  6. @Paul daca e asa. E clar. Doar ca la cat se discuta online despre asta. Si cum se spune ca samsung pay e mai accesibil decat apple pay, am crezut ca e valabil world wide. Nu ca apple pay care e valabil tot in 2 tari, SUA SI UK