Adobe Voice este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Adobe Voice a fost aleasa de catre compania Apple drept cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone, iPod Touch si iPad, compania Apple promovand-o pentru utilizatorii din lumea intreaga in urmatoarea saptamana in magazinul sau virtual de aplicatii.

Adobe Voice este o aplicatia creata de catre compania Adobe care le permite utilizatorilor sa creeze clipuri video animate direct din propriile terminale, aplicatia oferind zeci de mii de imagini pentru folosire, separat de cele ale utilizatorilor, ea necesitand totusi utilizarea unui Adobe ID pentru a beneficia de functionalitate.

Voice helps you create stunning animated videos in minutes. No filming – just talk to tell your story. Pick from over 25,000 beautiful iconic images to show your ideas and Voice automatically adds cinematic motion and a soundtrack. Persuade, inform and inspire anyone online. Make an impact. To start creating your Voice video, simply sign-up for your free Adobe ID or use your Facebook log-in. Log-in allows us to publish and host your Voice stories, so they will always be associated with you. Adobe IDs are completely free and don’t require a subscription to Creative Cloud.

Conform companiei Adobe, aplicatia Adobe Voice le permite utilizatorilor sa inregistreze orice fel de sunete din jurul lor, inclusiv conversatii sau dictari, intregul continut audio putand fi aplicat peste un colaj de imagini care poate fi creat folosind continutul multimedia disponibil.

Separat de aplicarea continutului audio ca si soundtrack pentru colaje, aplicatia Adobe Voice ne permite sa utilizam si o serie de teme care sunt oferite de catre compania Adobe, o multitudine de optiuni pentru editarea continutului audio fiind deasemenea disponibil.

  • Fun, fast and super simple.
  • Touch to record your voice, one line at a time.
  • Voice automatically adds the perfect soundtrack. Play it back and hear yourself sound amazing.
  • Pick from the stunning collection of over 25,000 icons and millions of images, or use your own.
  • Choose the perfect theme with one tap – engaging motion makes every element memorable.
  • Select your own colors and fonts to make your stories look and feel exactly how you want them to.
  • Voice automatically adds cinema-quality animation so your story looks incredible. Effortlessly.
  • Share it on Facebook, Twitter, email, or your own web page for anyone to watch.
  • Save your video to your Camera Roll to upload to your favorite video site.

Applicatia Adobe Voice este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.