Prima Pagina Facebook Aplicatia Facebook a fost actualizata, iata noutatile

Aplicatia Facebook a fost actualizata, iata noutatile

Facebook este o aplicație lansată special pentru iPhone, iPad și iPod Touch de către compania americană cu același nume pentru a permite accesarea rapidă a rețelei sale de socializare de oriunde și oricând.

În cursul acestei seri aplicația Facebook a fost actualizată, compania americană menționând doar faptul că a implementat o serie de îmbunatatiri menita să rezolve diverse probleme de funcționare și să crească viteza de utilizare a titlului său.

THANKS FOR USING FACEBOOK! TO MAKE OUR APP BETTER FOR YOU, WE BRING UPDATES TO THE APP STORE EVERY 4 WEEKS. IF YOU HAVE IOS7 OR UP, YOU CAN UPDATE THE APP AUTOMATICALLY (WITHOUT CHECKING BACK HERE) BY GOING TO SETTINGS > ITUNES & APP STORE > AUTOMATIC DOWNLOADS AND TURNING ON UPDATES. EVERY UPDATE OF OUR FACEBOOK APP INCLUDES IMPROVEMENTS FOR SPEED AND RELIABILITY. AS OTHER NEW FEATURES BECOME AVAILABLE, WE’LL HIGHLIGHT THOSE FOR YOU IN THE APP.

Aplicația Facebook pentru iPhone, iPad și iPod Touch este disponibilă pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

 • deleteplz

  OK…si care sunt noutățile?

 • Alea pe care le vezi in citat.

 • Gyu

  Citatul e in engleza. Ori scrii tu in romana ori elimin intermediarul si citesc direct de la sursa ta. Totusi e un site in lb romana asta, nu ?

 • Marius

  Au implementat 3d touch la poze din ce am observat momentan

 • marius

  Da, are 3d touch, la mine merge.

 • blabla

  Ori nu mai postezi acelasi lucru la fiecare 2 saptamani cand apare update facebook si noutatile sunt aceleasi de fiecare data. Degeaba dai citatul lor daca ei nu-si anunta noutatile nici atunci cand sunt vizibile si pentru utilizatori. Anunta-le tu macar. Ia aplicatia, vezi ce face si daca face ceva ce se poate observa, spune-ne si noua. Asta asa ca sa prinda vreun sens articolul tau.

 • Articolele cu actualizari au rolul de a iti spune ca exista o actualizare. Fie ca iti place sau nu, unele actualizari sunt doar pentru bug fix-uri. Nu eu fac chengelog-urile astea, eu doar vi le raportez, exact asa cum sunt ele si o voi face in continuare.

 • rundown

  @Gyu: esti ungur? Zaone nu este obligat sa iti tradica tie special un text din engleza. Ti-e sa dai copy paste in google translate? Ia plateste tu pe cineva sa te ajute si lasa omul in pace. Figuranti mai sunt ungurii astia