Ecranul si camera Samsung Galaxy S7 apar in primele imagini

ecran Samsung Galaxy S7Ecranul si camera frontala ale Samsung Galaxy S7 au aparut in primele imagini in cursul acestei seri, o sursa asiatica furnizandu-le pentru lumea intreaga, semn ca dispozitivul ar fi in proces de dezvoltare in fabricile celor de la Samsung.

In imaginea alaturata aveti panoul frontal al Samsung Galaxy S7 care include si ecranul, imaginea demonstrand faptul ca Samsung intentioneaza sa mentina neschimbat design-ul acestui panou frontal, asa cum face si compania Apple inca din 2007 incoace.

Desi aceasta imagine sugereaza faptul ca Samsung Galaxy S7 are margini laterale mari pentru ecran, cei de la Samsung le-ar fi pus special acolo pentru a camufla noul lor smartphone, versiunea finala urmand a avea ecranul de la o margine la alta a carcasei.

Cea de-a doua imagine prezinta camera frontala a Samsung Galaxy S7, aceasta putand avea in continuare 5 megapixeli, asa cum se intampla si in actualele modele ale smartphone-urilor de top vandute de catre Samsung in lumea intreaga.

camera frontala Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 urmeaza sa fie prezentat in preajma datei de 21 februarie in cadrul Mobile Congress 2016, insa lansarea ar putea avea loc abia pe data de 11 martie, deci la aproape trei saptamani distanta, insa ramane de vazut ce va decide Samsung.