Cand se lanseaza Samsung Galaxy S7 ?

Cand se lanseaza Samsung Galaxy S7 ? Samsung Galaxy S7 se lanseaza pe 11 martie conform unor informatii recente obtinute de la surse apropiate companiei Samsung, noul smartphone al coreenilor fiind pregatit pentru o aparitie la trei saptamani dupa prezentarea oficiala.

Samsung Galaxy S7 se lanseaza pe 11 martie desi Samsung intentioneaza sa prezinte viitorul terminal in cadrul Mobile World Congress 2016, deci probabil in aproximativ o luna, asa ca lansarea va fi programata la cateva saptamani dupa respectiva data.

Samsung Galaxy S7 se lanseaza pe 11 martie

Conform informatiilor aparute astazi, Samsung Galaxy S7 se lanseaza pe 11 martie in SUA, deci e posibil ca in alte zone geografice data de lansare sa fie identica sau anterioara ori posterioara, desi in general Samsung are o data de lansare globala, putine tari mai putin importante primind terminalele la o data ulterioara.

Daca Samsung Galaxy S7 se lanseaza pe 11 martie, atunci vorbim despre o zi de vineri in care terminalul ar trebui sa ajunga pe piata, compania Apple lansandu-si in mod normal terminalele in respectiva zi pentru a putea contoriza un weekend intreg de vanzari.

Samsung Galaxy S7 se lanseaza pe 11 martie si Apple organizeaza o conferinta in saptamana 14 – 18 martie, asa ca daca Samsung nu-si va schimba data, risca sa descopere din nou ca al sau terminal va fi dat uitarii intr-un internet acoperit de lansarea iPhone 5se si iPad Air 3.

Acestea fiind spuse, important de stiut acum este ca Samsung Galaxy S7 se lanseaza pe 11 martie, insa daca acest zvon se va adeveri sau nu vom afla abia in a doua parte a lunii februarie.