Philips PowerPotion DLP3003 – o baterie externa neobisnuita pentru iPhone

Philips PowerPotion DLP3003 este o baterie externa pentru iPhone care are si un format destul de neobisnuit pentru un asemenea produs, iar daca va uitati la imaginea alaturata veti intelege de ce spun acest lucru.

Mai exact, Philips PowerPotion DLP3003  are forma unui recipient de lichide, desi in interiorul sau se ascunde o baterie de 3000 mAh care este capabila sa incarce o data si jumatate un terminale iPhone cu ecran de maxim 4.7 inch, cele cu ecrane de 5.5 inch beneficiind de o incarcare de pana la 70%.

Philips PowerPotion DLP3003 de un design neobisnuit, insa capacul sau ascunde un conector Lightning care poate fi introdus in portul unui terminal iPhone pentru a-i oferi energia de care are nevoie pentru a functiona in viata de zi cu zi, totul intr-o baterie externa cu dimensiuni reduse.

Separat de terminalele iPhone, Philips PowerPotion DLP3003 are implementat un port microUSB pe care utilizatorii il pot folosi pentru incarcarea terminalelor ce suporta asemenea conectori, astfel ca el nu este limitat la iDevice-urile pe care le folosim in viata de zi cu zi.

Philips PowerPotion DLP3003 este vandut la un pret de 32 de dolari pe acest website si desigur ca poate fi livrat inclusiv in Europa, asa ca il puteti avea in cateva saptamani.

8 COMENTARII

  1. Cat costa? Reclamele alea se suprapun tot timpul peste text…Alibaba cu plus500 este peste prima linie de text, exact la jumătatea acestuia. Si asa imi apar reclamele la fiecare pagina e care o deschid!!! Freca m as!!!

  2. @Zaone
    Portul microUSB este input (scrie în poza 2), adică prin ăla încarci bateria externă.
    Portul USB este output, adică poți încărca orice device folosind cablul lui USB.

  3. Sistemul de operare si aplicatiile preinstalate ocupa 15 GB. Poti sterge suita iWork, iMovie, etc, sa mai eliberezi o parte din spatiu, desi la 128 GB nu vad de ce ti-ai face probleme.