Jailbreak iOS 9.2.1 pare a fi foarte departe de lansare

Jailbreak iOS 9.2.1 pare a fi foarte departe de lansare in momentul de fata, iar asta din cauza strategiei companiei Apple de a pregati actualizarile pentru sistemul de operare iOS dedicat iPhone, iPad si iPod Touch-urilor noastre.

Desi multi s-ar fi asteptat ca lansarea jailbreak iOS 9.2.1 sa aiba loc in perioada urmatoare, mai ales ca iOS 9.2.1 jailbreak a fost demonstrat, realitatea este ca e putin probabil ca hackerii sa ofere acest software in urmatoarea luna si jumatate de zile pentru utilizatorii normali.

Jailbreak iOS 9.2.1 are sanse foarte mici sa apara pana la jumatatea lunii martie, cand se lanseaza iOS 9.3, iar asta deoarece hackerii ar strica acum exploit-uri care ar putea fi utilizate atunci pentru a oferi jailbreak pentru iPhone 5se si iPad Air 3, noi produse pregatite de catre Apple.

Compania Apple si-a gandit actualizarile pentru iOS intr-un asa mod incat sa inhibe lansarea de solutii de jailbreak pentru utilizatori, iar aparitia jailbreak iOS 9.2.1 este desigur afectata de aceasta strategie a celor din Cupertino, deci nu va asteptati la prea multe de la hackeri.

Stiu ca multi dintre voi asteptati informatii privind lansarea jailbreak iOS 9.2.1 si mai mult decat ceea ce va spun astazi nu exista, asta deoarece hackerii nu au mai oferit informatii privind progresul obtinut in dezvoltarea acestui software care aduce mai multa functionalitate pentru terminale.

Acestea fiind spuse, parerea mea este ca jailbreak iOS 9.2.1 ar putea fi posibil abia dupa ce iOS 9.3 va fi lansat, deci nu inainte de jumatatea lunii martie, iar asta pentru a putea oferi acest software si pentru noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri.