Samsung Galaxy S7 va folosi tehnologie DSLR si nu doar atat

arata Samsung Galaxy S7Un presupus angajat al companiei Samsung a dezvaluit unele informatii despre Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge, ele trebuind sa convinga lumea intreaga de faptul ca noile terminale vor veni cu schimbari importante anul acesta.

Samsung Galaxy S7 va avea un ecran cu diagonala de 5.1 inch, in timp ce Samsung Galaxy S7 Edge va avea un ecran cu diagonala de 5.5 inch, aceste informatii fiind deja confirmate inca din cursul zilelor trecute, asa ca e putin probabil ca Samsung sa schimbe ceva.

Ceea ce anunta nou presupusul angajat al Samsung este ca Samsung Galaxy S7 va avea o camera de 12 megapixeli in locul celei de 16 megapixeli folosite in Samsung Galaxy S6, ea urmand a avea o deschidere de f/1.7 pentru a face poze foarte bune noaptea.

Samsung va prezenta Samsung Galaxy S7 ca un terminal capabil sa inregistreze poze grozave noaptea, utilizarea unei camere mai mici reprezentand, aparent, dorinta Samsung de a oferi calitate mai buna pentru camere si nu megapixeli mai multi, o tehnologie de focalizare dual pixel fiind implementatea, a fiind folosita in aparatele DSLR Canon.

Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S7 ar urma sa fie lipsit de o camera care iese in exteriorul carcasei, lucru pe care foarte multa lume l-a criticat in ceea ce priveste smartphone-urile recente ale companiei Apple.

Separat de camera, Samsung Galaxy S7 ar trebui sa fie rezistent la praf si la apa, insa el ar urma sa aiba si un slot dual SIM hibrid care va permite utilziarea unui slot microSD, deci Samsung ar urma sa readuca o parte dintre functiile eliminate in Samsung Galaxy S6.

Avand in vedere ca identitatea persoanei care ofera aceste date nu a putut fi confirmata, ramane sa priviti totul cu foarte multa neincredere deoarece nu se stie cat de adevarate sunt datele oferite de catre ea.