Primul smartwatch HTC va fi lansat in aprilie

Primul smartwatch HTC va fi lansat in aprilie de catre compania taiwaneza, ea intrand in sfarsit pe piata producatorilor de ceasuri inteligente cu un produs menit sa concureze cu Apple Watch, cel mai popular smartwatch existent pe piata.

Din pacate nu se stie deocamdata decat ca primul smartwatch HTC va functiona in baza Android Wear si ca va avea un design premium, dar separat de aceste informatii nu stim absolut nimic despre design, pret sau functionalitatea pe care ar urma sa o ofere pentru utilizatori.

Desi nimic nu este sigur, primul smartwatch HTC ar urma sa fie prezentat de catre compania HTC impreuna cu HTC One M10 la mijlocul lunii aprilie, taiwanezii urmand a organiza o conferinta speciala pentru anuntarea acestor produse foarte importante pentru viitorul sau.

Informatii privind lansarea unui smartwatch HTC au aparut inca din cursul anului 2014, insa iata ca abia in 2016 produsul ar urma sa ajunga efectiv in mainile utilizatorilor, insa ramane de vazut ce pret va fi perceput de catre cei de la HTC pentru noul dispozitiv.

Desi HTC va lansa un smartwatch si multa lume va fi interesata de el, produsul ar trebui sa fie unul extrem de bun pentru a putea atrage atentia utilizatorilor intr-o lume plina de asemenea produse.