tvOS 9.2 beta 2 aduce iCloud Photo Library si Live Photos

0

tvOS 9.2 beta 2 a fost lansat aseara impreuna cu iOS 9.3 beta 2, OS X 10.11.4 beta 2 si watchOS 2.2 beta 2, compania Apple implementand in software-ul pentru Apple TV 4 o noutate extrem de importanta care va bucura utilizatorii din lumea intreaga.

Mai exact, Apple TV 4 cu tvOS 9.2 beta 2 instalat este acum capabil sa afiseze intregul stream foto video al utilizatorilor care folosesc iCloud Photo Library, Biblioteca Foto iCloud, pana in prezent compania Apple oferind doar acces la pozele din PhotoStreams.

In mod nativ iCloud Photo Library este dezactivata in tvOS 9.2 beta 2 pentru Apple TV 4, insa utilizatorii pot activa sistemul din meniul de setari al iCloud, toate pozele si filmele din stream fiind afisate mai apoi direct in aplicatia Poze oferita de catre compania Apple.

Separat de iCloud Photo Library, tvOS 9.2 beta 2 aduce si suport pentru Live Photos, astfel ca orice fel de poze animate existente in stream-ul foto al unui utilizator vor putea fi redate pe Apple TV 4 impreuna cu animatia aferenta si sunetul inregistrat.

tvOS 9.2 beta 2 iCloud Photo Library

tvOS 9.2 beta 2 este deocamdata disponibil numai pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru plaftorma tvOS, asa ca nu il puteti instala.