iOS 9.3 beta 2 a fost lansat

iOS 9.3 beta 2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri fiind oferita deocamdata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, o versiune public beta urmand a fi oferita in curand.

Compania Apple nu mentioneaza vreo lista de schimbari pentru iOS 9.3 beta 2 deocamdata, insa daca este sa ne ghidam dupa tot ceea ce a oferit Apple in trecut, atunci vorbim probabil despre rezolvarea unor probleme de functionare si imbunatatirea experientei generale de utilizare.

V-am spus deja acum mai bine de o saptamana ca iOS 9.3 aduce pentru noi sistemul Night Shift, posibilitatea de a proteja notite cu parola ori Touch ID, noi scurtaturi pentru 3D Touch, un sistem multi-user pentru iPad si o serie de alte imbunatati pentru functionalitatea generala a terminalelor noastre.

Compania Apple a gandit iOS 9.3 ca un update major pentru utilizatori, iar functiile mentionate mai sus sunt doar unele dintre cele mai importante de care vom beneficia in momentul in care noua versiune a sistemului de operare va fi disponibila pentru toti utilizatorii.

Lansarea iOS 9.3 urmeaza sa aiba loc la jumatatea lunii martie, atunci urmand a fi organizata conferinta pentru prezentarea iPhone 5se si iPad Air .

UPDATE: 1. Mai jos aveti una dintre noutatile Control Center pentru iOS 9.3, un toggle pentru Night Shift fiind disponibil pentru utilizatori.

iOS 9.3 Night Shift Control Center

iOS 9.3 Night Shift Control Center iPhone

2. Separat de acestea, compania Apple a rearanjat optiunile disponibile pentru sistemul Night Shift in aplicatia Settings, Configurari.

iOS 9.2 beta 2 Night Shift setari

3. Sectiunea Intimitate a aplicatiei Settings, Configurari, contine un nou mediu dedicat librariei multimedia.

4. Aplicatia Settings, Configurari, nu mai are scurtatura pentru a accesa meniul Wallpaper.

5. Aplicatia Watch pentru Apple Watch afiseaza si fata selectata de catre utilizator pentru folosirea.