Vrei un iMac placat cu aur? Acum il poti avea!

Daca sunteti interesati sa cumparati un iMac sau MacBook placat cu aur de 24 karate, ei bine un bijutier din Marea Britanie va poate ajuta, firma facand in momentul de fata 50 de iMac-uri placate cu aur pentru un studiu de web design care urmeaza sa fie deschis in China.

Cu un pret de pornire de 11.500 de dolari pentru fiecare unitate, vorbim despre o adevarata extravaganta care are pretul unei masini second-hand decente, insa cand un produs Apple este in centrul atentiei, ce mai conteaza sumele cheltuite pentru a-l face frumos ?

iMac placat cu aur

11 COMENTARII

  1. Nu inteleg de ce prostie ? Bijuteria asta face anumite persoane fericita. De pilda daca as avea un decor extravagant as cumpara asa ceva.
    Rose sa nu fie :)))

  2. Daca ai avea un decor extravagant insemna ca ai bani, iar daca sunt banii facuti de tine inseamna ca nu esti prost, deci n-o sa-ti iei o mizerie ca aia. Bineinteles, daca nu ai facut tu banii aia si i-ai primit de la mami si tati, ti-ai lua, pentru ca (citez postul de mai sus) prostia nu are limite.

  3. Si de ce o gramada de “culți” poarta lanturi la gat, bratari, ghiuluri, etc? Daca turma umbla cu fieru la gat inseamna ca e ok dar un mac placat in aur doar un dobitoc poate sa isi cumpere? Diferit nu inseamna neaparat si prost!

  4. Da-l in foc de iMac. Dau 1500 eur pe el in germania si il suflu eu mai apoi cu aur turcesc si ajung la acelasi drac :))… Cu costuri reduse