WhatsApp Messenger vine cu o functie noua importanta

WhatsApp Messenger va fi actualizata cu o functie noua si foarte importanta in perioada urmatoare, compania WhatsApp intentionand sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a transfera fisiere folosind aplicatia de mesagerie text si apeluri video, asa cum ofera alte aplicatii similare.

In imaginile de mai jos puteti vedea functionalitatea pe care urmeaza sa o ofere aplicatia WhatsApp Messenger, un utilizator care testeaza versiuni beta ale aplicatiei reusind sa analiseze fisierele interne ale aplicatiei pentru a ne putea spune ce pregateste WhatsApp in viitor.

Conform acestui utilizator, aplicatia WhatsApp Messenger va fi capabila sa transfere fisiere de tip .pdf, .doc, .xls si .ppt, adica PDF-uri si documentele compatibile cu Microsoft Office, acestea fiind cele mai importante tipuri de documente partajate de catre utilizatori.

Desigur ca functionalitatea confirmata pentru implementare in aceasta versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger este infima fata de ceea ce ofera alte aplicatii ce pot transfera orice fel de fisiere, insa macar vorbim despre un inceput pentru extinderea functiilor aplicatiei.

whatsapp messenger transfer fisiere

Avand in vedere ca versiunea WhatsApp Messenger se afla in proces de testare, nimeni nu stie cand va fi oferita aceasta functionalitate, ea avand sanse foarte mari sa ajunga initial in platforma Android a celor de la Google si abia mai apoi in iOS-ul celor de la Apple.

whatsapp messenger transfer fisiere 1

Acestea fiind spuse, sunt curios sa aflu cat de importanta este pentru voi implementarea unei functii de transfer de fisiere in aplicatia WhatsApp Messenger.

whatsapp messenger transfer fisiere 2