FlyFall: Endless fall – Joc nou disponibil pentru iPhone si iPad

 Luna aceasta cei de la Quantum Cat Games au lansat primul lor titlu, FlyFall disponibil pentru iPhone si iPad. FlyFall este un joc de tip arcade, fara sfarsit, cu un accent pe modul de joc simplu, personalizabil.

In jocul FlyFall, jucatorii iau rolul unei pasari care zboara. Jucatorii trebuie sa isi croiasca drum printr-o serie de porti pentru evita prabusirea, de a colecta monede si de a face un scor cat ai bun. Portile respective sunt situate in pozitii aleatoare, astfel ca jucatorii trebuie sa miste pasarea in stanga si dreapta prin inclinarea dispozitivului. In plus, portile sunt inchise in mod implicit, si poate fi deschise doar pentru o scurta perioadă de timp, cu un apasare pe ecran. Acesta apasare trebuie sa fie simultan cu deschiderea portilor sau pasarea se va prabusiflyfall endless fall joc ios gratuit

Cu monedele care le castiga, jucatorii pot pentru debloca pasari noi, porti, si teme. Exista peste 20 de pasari si peste 15 porti si teme ce pot fi deblocate.

flyfall endless fall joc ios gratuit

Una dintre cele mai interesante aspecte ale FlyFall este personalizare dar va las pe voi sa va jucati si sa descoperiti ce implica asta. Va spun doar ca in total, jucatorii pot amesteca si potrivi pasarile, portile si temele in peste 1.400 de combinatii.

Cu siguranta ati inteles principiul jocului, asa ca va mai spun doar ca jocul il puteti descarca gratuit.