Reactia neasteptata a autoritatilor cand un tata a incercat sa-si pedepseasca fiica

Astazi va vorbesc despre un caz care s-a intamplat in SUA, deci trebuie sa aveti mintea foarte deschisa pentru ca vorbim despre tara tuturor posibilitatilor, tara in care orice este posibil, indiferent cat de stupid sau greu de crezut este.

Povestea incepe cu un tata care in 2013 a dorit sa isi pedepseasca fiica din cauza unor mesaje text nepotrivite pe care aceasta le avea pe al sau iPhone 4, el luandu-i telefonul si interzicandu-i sa-l mai foloseasca, politia fiind chemata pentru a rezolva problema.

Politia l-a acuzat pe barbat de furt, ei considerand ca deposedarea copilei de telefon este practic o infractiune de furt, chiar daca vorbim aici despre o simpla tentativa de a educa un copil, mama copilului si fosta iubita a barbatului afirmand ca terminalul era proprietatea sa, ea nefiind de acord cu masura deposedarii.

Procurorii orasului au inceput o cercetare penala pentru acuzatia de furt, barbatul fiind arestat trei luni mai tarziu, el fiind trimis in judecata pentru aceasta infractiune, procesul finalizandu-se recent cu o hotarare favorabila lui.

A Dallas County jury found a father not guilty Tuesday of theft for taking away his daughter’s cell phone as punishment. Jackson said he took his 12-year-old daughter’s cell phone as punishment after finding inappropriate texts in September 2013. A few hours later, officers from the Grand Prairie Police Department showed up at his front door, asking for the iPhone 4 back.

Judecatorul care a prezidat cazul a hotarat ca procurorul nu a prezentat suficiente dovezi care sa sustina acuzatia de furt si acest lucru este perfect normal pentru ca in final vorbim despre un simplu act de educare al unui copil care a fost exagerat cel mai probabil din cauza fostei iubite a barbatului.

Concluzionand, daca locuiti in SUA sau poate chiar o tara din nordul Europei, aveti grija cum va educati copilul pentru ca s-ar putea sa va treziti in inchisoare peste noapte doar pentru ca i-ati interzis sa-si mai foloseasca telefonul mobil.