iPad Air 3 va avea ecran 4K si 4 GB RAM, iata surprizele

Compania Apple pregateste in momentul de fata lansarea iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM, da ati citit bine, o tableta cu ecran de 9.7 inch care are o rezolutie dubla fata de cea oferita de catre compania Apple in actualele produse din aceeasi categorie oferite pe piata.

iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM urmeaza sa fie prezentata in conferinta din 14 martie pregatita de catre compania Apple, partenerii celor din Cupertino primind deja instructiuni pentru productie, insa aceasta ar urma sa inceapa efectiv avia in T2 2016.

General Interface Solution si TPK Holding urmeaza sa produca ecranele pe care iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM le va utiliza, astfel ca doar la ei Apple ar fi gasit capacitatea de productie suficient de buna pentru un ecran cu rezolutie atat de mare.

iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM va veni impreuna cu o baterie de capacitate mai mare pentru a sustine consumul de energie generat de ecranul si componentele menite sa il sustina, autonomia bateriei urmand a fi deasemenea mai buna, conform surselor.

Apple is expected to unveil new models of its iPad Air in March 2016 and production will start in the second quarter, with General Interface Solution and TPK Holding to supply touch panels, according to Taiwan-based supply chain makers. The new 9.7-inch device will reportedly come equipped with a 4K resolution panel and up to 4GB in RAM, in addition to improved battery life.

Lansand o tableta iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM, compania Apple spera sa isi poata creste substantial vanzarile de tablete avand in vedere ca in acest segment cei din Cupertino nu mai au de mult succesul pe care l-au avut in primii 3 ani de existenta ai iPad.

iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM urmeaza cel mai probabil sa aiba si un chip A9X similar cu cel folosit in iPad Pro, un procesor tactat la 2.2 GHz urmand a oferi puterea de procesare necesara pentru sustinerea unei rezolutii atat de mari intr-o tableta Apple.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre lansarea iPad Air 3 cu ecran 4K si 4 GB RAM ?

82 COMENTARII

  1. Cred ca n o sa aiba ecran 4k si 4gb ram, ai spus o de vreo 7,8ori in articol:)).Oricum ipad ul air are bateria pe duca, astept noul ipad air3 cu ecran 4k si 4 gb ram!

  2. Pai baietii s-au prins ca trebuie sa vina cu ceva cat de cat atractiv fata de tabletele vechi, ca un spor de performanta de 15-20% nu prea convinge lumea sa faca upgrade.

  3. Superb, orice crestere de performanta si specificatii este binevenita. Eu sunt adeptul celei mai performante configuratii daca se poate.
    Tin minte ca Srb Srb facea misto de mine ca eu sunt ala care vrea sute de ppi. Sper din suflet ca acum va aprecia si el ideea unui ppi ridicat (mai precis 528 ppi); de fapt, cu siguranta o va aprecia pentru ca va fi intr-un produs Apple; daca ar fi fost orice altceva, ar fi fost “aiurea”, “jimik” (sic), “praf in ochi pentru naivi”, etc…

  4. Au tinut 1GB de RAM 3 ani,de ce ar schimba acum dupa numai 1 an,iar sa faca rezolutia ecranulul mai mare decat a ipad -ului pro eu zic ca e imposibil momentan.Mai ales ca GPU-ul din A9X , oricat de performant at fi tot nu poate sa sustina in jocuri rezolutia 4K

  5. mi-e greu sa cred ca pun hardware de pro pe air 3 desi air 2 cu “numai” 2gb ram si 1,5 triple core functioneaza struna cu actualul iOS si cred ca va mai duce inca 2 ani fara probleme de performanta.

  6. Dacă implementează și suport pentru Pencil, renunț instantaneu la Air 2 și la mini 4 pe care le folosesc în prezent în favoarea Air 3! Go, Timmy, GO!!! 😀

  7. Srb, îmi place și faptul că un TGV merge cu peste 300 km/h, dar nu înseamnă că trebuie să îmi cumpăr o garnitură de tren, doar că îmi place viteza TGVului. Poate nu mă interesează o tabletă poate nu mă interesează o tabletă cu ecran așa mare, poate nu mă interesează un ipad.

    Cât privește dilema ta de nabab, cred că este off-topic, și nu sunt în măsură să comentez visurile tale :))

  8. ce visuri? ca esti sarac asta nu inseamna ca tot globul este sau trebuie sa fie…iti ceream tie un sfat atata tot. Deci smart fortwo hard top sau cabrio? serios abia acuma suntem offtopic?
    AI NOTA 2, stai jos !

  9. Cam prea mare diferența între configurațiile care suporta iOS 9,adică de la 800 MHz dual-core si 512 MB ram(4S) pana la 2.2 GHz dual-core si 4 gb de ram? Nu prea cred,dar sper sa ma înșel si acel 4K sa nu consume prea repede bateria.

  10. Pai da, nu ai nevoie de 4gb de ram la un 720/1080p. Dar la 4k ai nevoie. Dar tu stii mai bine si noi suntem doar hateri, doar esti CTO la Xiansxong.

  11. @Srb Srb: E Klasse este pt saracii care isi doresc un S Klasse dar nu-si permit… Tu, care faci Rolex-uri cadou, vb acum si aici prostii de astea?? Dream on… OnToppic acum… o tableta cu performantele iPadPro de dimensiuni “normale” este ceva super!!!

  12. Am mai zis si repet come tariul ala este scris de viorel
    Eu niciodata nu dau lucruri personale decat familiei
    S class prea mare si inutil si da nu imi permit sa dau 100k fara finantare, ceea ce pt o masina sau orice altceva nu fac

  13. Well, e normal sa fie asa, shutterul ala are si el nevoie de timp sa faca o poza. Daca vrei sa faci burst-uri tii butonul apasat indelung. Ceea ce vezi in clip e normal si nu pentru ca are iOS lag, ci pentru ca asa e facuta camera sa functioneze.

  14. Sper ca te vei opri candva cu placa asta: “comentariul ala este scris de viorel”. Viorel scrie cu “Viorel Predatorul”. Un om inteligent stie sa interpreteze un mesaj.
    Doua lucruri apreciez la tine:
    1. tenacitatea; e lucru mare sa sustii niste chestii atat de mult timp
    2. faptul ca raspunzi la mesaje in cel mai scurt timp; cum faci asta? Stai cu idevice deschis mereu? Parca esti businessman…

  15. displayul nu ma incanta foarte tare, adica nu as tine neaparat sa am 4k. dar la ram si procesor sunt binevenite 🙂

  16. tu trebuie sa muncesti pt altii, ca patron, muncesc altii pt tine. dar nah nu ai cum stii asta pt ca aici este o discutie intre un angajat si un angajator.
    Eu stau beau un capucino urmarind toate stirile, iar tu mai intri pe aici sa comentezi cand te opresti din sclaveala si ai si tu putin timp liber.

  17. eu is sigur ca esti un sarac de ala infect..de aia esti si asa de frustrat in asa hal ca ai luat-o paranoia..vorbesti numai de configurari de mercedesuri da sant sigur ca doar acolo pe net ai ocaza sa vezi cum arata mecedesurile in interior..stai in fata calculatorului si ai viziuni de alea bolnave ca esti vreun magnat in mercedes…si iti imaginezi ce ai face…vai…cred ca n-ai bani nici de bilet de ratb sa ajungi la un showroom sarac frustrat..nu cauta sa ne pacalesti ca esti nu stiu ce magnat important ca deja ai devenit antipatic de mult…stai pe net de nebun cand dreak mai ai timp de afacerilea alea stelare ale tale..nebunule..du-te la un psihiatru….o sa-ti puna diagnosticul ala..narcissistic personality disorder…lasa-ne frate in pace ca esti penibil

  18. Narcissistic personality disorder is a mental disorder in which people have an inflated sense of their own importance, a deep need for admiration and a lack of empathy for others. But behind this mask of ultraconfidence lies a fragile self-esteem that’s vulnerable to the slightest criticism.

    A narcissistic personality disorder causes problems in many areas of life, such as relationships, work, school or financial affairs. You may be generally unhappy and disappointed when you’re not given the special favors or admiration you believe you deserve. Others may not enjoy being around you, and you may find your relationships unfulfilling.

    Narcissistic personality disorder treatment is centered around talk therapy (psychotherapy).

  19. DSM-5 criteria for narcissistic personality disorder include these features:

    Having an exaggerated sense of self-importance

    Expecting to be recognized as superior even without achievements that warrant it

    Exaggerating your achievements and talents

    Being preoccupied with fantasies about success, power, brilliance, beauty or the perfect mate

    Believing that you are superior and can only be understood by or associate with equally special people

    Requiring constant admiration

    Having a sense of entitlement

    Expecting special favors and unquestioning compliance with your expectations

    Taking advantage of others to get what you want

    Having an inability or unwillingness to recognize the needs and feelings of others

    Being envious of others and believing others envy you

    Behaving in an arrogant or haughty manner

    Although some features of narcissistic personality disorder may seem like having confidence, it’s not the same. Narcissistic personality disorder crosses the border of healthy confidence into thinking so highly of yourself that you put yourself on a pedestal and value yourself more than you value others

  20. When to see a doctor

    When you have narcissistic personality disorder, you may not want to think that anything could be wrong — doing so wouldn’t fit with your self-image of power and perfection. People with narcissistic personality disorder are most likely to seek treatment when they develop symptoms of depression — often because of perceived criticisms or rejections.

    If you recognize aspects of your personality that are common to narcissistic personality disorder or you’re feeling overwhelmed by sadness, consider reaching out to a trusted doctor or mental health provider. Getting the right treatment can help make your life more rewarding and enjoyable.

  21. vezi ca esti exact in parametri de mai sus incadrat bolnavule..mi-e mila de tine…baga pe google translate poate intelegi ceva….ca nu cred ca engleza ta de maidan te ajuta cu ceva

  22. nu citesc comentariile de la oameni cu dizabilitati
    parca te-am vazut, esti cu ochelari si cosuri pe fata care nu a mai iesit din casa.

  23. When you have narcissistic personality disorder, you may not want to think that anything could be wrong — doing so wouldn’t fit with your self-image of power and perfection

  24. da..doar asa in postura asta de keyboard warrior iti sta bine…sant 100% ca daca eram in realitate de vorba nu aveai cum sa-mi spui sa iti pregatiesc cina:))

  25. lasa-l in pace.. oricum la ipad deja trebuie minim 2 gb ram altfel nu merge fluent sistemul de multitasking si pip.
    eu zic ca va ramane la 2gb ram

  26. OMG!! Asta este Srb Srb!!! Jur ca definiatia asta putea fi scrisa de cineva care ar fi citit comentariile omului astuia!

  27. Srb, asa este: eu nu sunt patron, ci sunt un profesionist apreciat in ceea ce fac. Tu esti un patron, si retine sensul cuvantului “patron”. Asta nu este sinonim cu businessman, ci este definitia parvenitului care a incropit o afacere de garsoniera si care pune biciul pe niste amarati.

    Mananc pe paine “patroni” ca tine, oameni care sunt zero barat in ceea ce priveste calitatea umana.
    Oamenii ca tine sunt atat de saraci spiritual incat pentru ei, tot ceea ce conteaza se masoara cu banul. Unii oameni traiesc si pentru alte placeri, dar tu nu intelegi asta…

    Tu nu ai avea nicio sansa sa lucrezi acolo unde lucrez eu, sau acolo unde lucreaza 90% dintre cei care comenteaza pe idevice.
    Si eu pot spune ca sunt CEO la Oracle Austria, dar nu inseamna ca asa si este.

    Putin ne pasa noua (restul) ca tu ai nu stiu ce mercedes, ca vrei sa iei “la fata” Smart for two, sau ca bei capuccino. Aici, singura eticheta pe care o primesti este in functie de calitatea mesajelor pe care le postezi. Tu nu aduci niciodata un plus de valoare comentariilor, ci doar flegma, trolaleala, zazanie, etc.
    Nu am citit niciodata un comentariu de-al tau in care sa dezvolti un subiect, si oamenii sa te urmeze in comentarii.

    La leadership este zero. Si tine minte: un patron are angajati, dar un leader are oameni care il urmeaza.
    Tu nu vei sti niciodata ce e aia…
    Tu inca te zbati in a intelege un text pe care il citesti, si in a scrie un comentariu fara greseli.
    Atitudinea ta deranjeaza oamenii, si vezi ca ti se scrie sa o lasi mai moale. Macar de ar sti cititorii idevice ce bobarnace iti iei pe site-urile straine, unde comentezi in batjocura tuturor.

    Priveste la profilul tau: 2360 comentarii, din care 368 voturi pozitive (15,6%). Le punem la socoteala si comentariile la care te votezi singur, ca altfel ai fi avut 200 voturi de la prietenii tai: amfetamin, Apple4ever, disqus4#@{^@, iTu, si alta companie “selecta”.

    Ti-am scris odata ca mi-ar fi rusine sa stiu ca sunt prieten cu tine, si te-ai suparat; este dreptul tau sa te superi, dar omule… las-o mai moale.

    Cateodata ma simt vinovat de ceea ce iti scriu, dar nu te inteleg: primesti atatea mesaje din partea atatora, si tu mergi impotriva curentului.
    Problema ta, Srb!

  28. Tu vorbesti cu vreun Note 2, sau ce? Sincer, smartphone-ul ala nu te intelege…
    Nu ai ramas setat pe niste chestii care ti s-au repetat toata viata:
    “Nota 2, stai jos!”
    “Hai, culcat!”

  29. Esti papagal, la cardeala ta nu pune nimeni boTu
    SunT bengos mai tare decat rima ta stearsa
    Valoarea Ta e nula… LASA POEZIA ESTI VARZA

  30. Excelent articol. Măcar e și el o ființă rară. Cică tulburarea de personalitate narcisistă apare la 1% din populație, și este cauzată de abuz emotional sever in copilarie dar și de neglijare emotionala in copilarie.

    Ca semne, Narcisistul este descris ca fiind excesiv preocupat cu problemele de putere, prestigiu si vanitate personale.

    Ca simptome, se potrivesc absolut perfect amicului nostru:
    – un simt grandios de auto-importanta (isi exagereaza succesele si talentele, asteapta sa fie recunoscut drept superior fara a avea multe realizari)
    – este preocupat cu fantezii asupra succeselor nelimitate, putere, stralucire, frumusete sau dragostea ideala
    – crede ca este special si unic si ca poate fi inteles doar de persoane cu statut special
    – cere admiratie excesiva
    – asteapta tratamente speciale
    – exploateaza alte persoane pentru a-si atinge propriul scop
    – ii lipseste empatia: nu vrea sa recunoasca sau sa identifice nevoile si sentimentele altora
    – este invidious pe altii sau crede ca alte persoane sunt invidioase pe el
    – este arogant
    – prezinta paranoia usoara sau moderata
    – face asocieri si sugereaza afilieri cu nume si persoane importante (așa este! S-a lăudat că se cunoaște cu șeful Vămilor, cu zaone, că are prieteni mari, etc)

  31. mai si minti, nu a scris niciodata ca are s class.
    imi place toti frustratii au ceva cu bogatii sau cei ce o duc mai bine

  32. doamne, ati ajuns rau de tot, omul troleaza si voi deja faceti sedinta. Se pare ca v-a adus acolo unde vroia, si anume sa vorbiti despre el.

  33. Bravo, ai demonstrat ce poate un om cu un psihic puternic cu un adevarat talent in a face troling, sa faci oameni care nu te cunosc, sa vorbeasca despre tine, de bine de rau nu conteaza.
    Felicitari

  34. precum am si cu toate mac si ios device’urile la care multi viseaza. visurile mele sunt realitate tzucurashul meu. dar daca pe tine te face sa te simti mai bine, ca sunt un sarac, atunci asa este, imi place sa fac oamenii sa se simta bine

  35. Te mai lingușești mult pe lângă Srb? Ăla nici nu te bagă în seamă :)) Auzi la el: Srb a demonstrat că are “psihic puternic”! Hahaha…

  36. a spus ca are s klass si nu il intereseaza cat consuma…esti tu asa sigur ca mint eu?sau esti tot srb care si-a facut al 14-lea cont