iPhone 5se a intrat in productie, ce surpriza pregateste Apple ?

iPhone 5se a intrat in productie la partenerii companiei Apple, smartphone-ul cu ecran de 4 inch urmand a fi prezentat in cadrul unei conferinte ce va fi organizata in luna martie de catre compania Apple, asa ca initierea productiei inca de pe acum este perfect normala.

Informatia vine de la parteneri ai companiei Apple care au inceput productia iPhone 5se in urma comenzilor lansate de catre compania Apple, asa ca o lansare in martie pentru iPhone 5se este cat se poate de logica, Apple urmand a avea suficiente unitati pentru cei interesati.

Conform partenerilor companiei Apple, iPhone 5se va avea un pret de vanzare mai mic decat iPhone 6, iar Apple ar intentiona sa il promoveze in principal in pietele aflate in curs de dezvoltare, locatii in care putina lume isi permite cel mai scump model al iPhone.

Avand in vedere ca iPhone 5se este un inlocuitor pentru iPhone 5S si practic intreaga linie de terminale cu ecran de 4 inch pe care cei din Cupertino o mai comercializeaza in momentul de fata, pretul noului produs va fi doar usor mai mic decat cel practicat pentru iPhone 6.

Daca iPhone 5se va fi intr-adevar prezentat de catre compania Apple in cadrul unei conferinte care este, deocamdata, programata pentru data de 14 martie, atunci lansarea oficiala ar putea avea loc 10 sau 20 de zile mai tarziu, asa cum s-a intamplat in cursul toamnei trecute.

Acestea fiind spuse, acum nimeni nu mai poate nega faptul ca iPhone 5se este un produs real, singura mare necunoscuta in legatura cu viitorul produs putand fi denumirea pe care compania Apple ar putea-o alege, iPhone 5se nefiind cea finala deocamdata.