iPad Air 3, iPhone 5se, noutati pentru Apple Watch – prezentare in martie

iPad Air 3 ar putea fi lansata in martie in cadrul unei conferinte Apple, informatia fiind anuntata acum o saptamana si confirmata astazi de noi surse care cunosc planurile celor din Cupertino cu privire la lansarea de noi produse importante pentru utilizatorii de pe glob.

iPhone 5se si actualizari pentru Apple Watch vor fi deasemenea anuntate de catre compania Apple in aceasta conferinta, data de 14 martie find aleasa in momentul de fata de catre cei de la Apple pentru a organiza conferinta in Cupertino sau poate chiar in San Francisco.

Linia de tablete iPad cu ecran de 9.7 inch nu a mai fost actualizata din octombrie 2014, asa ca posibila lansare iPad Air 3 in martie ar fi un update binevenit pentru un produs al carui vanzari sunt intr-o continua scadere de aproape doi ani de zile.

O schita iPad Air 3 aparute acum aproape o saptamana pe internet indica faptul ca Apple ar putea oferi 4 difuzoare in noua tableta si un flash LED langa camera principala, iar una dintre surprize ar putea fi suportul pentru Apple Pencil, Apple testand prototipuri care functioneaza cu acest accesoriu.

Pentru Apple, lansarea iPad Air 3 cat se poate de devreme este o solutie cat se poate de logica intr-o tentativa de a creste vanzarile slabe de tablete, insa separat de cele mentionate anterior compania Apple trebuie sa vina si cu alte noutati importante.

In cazul noutatilor iPhone 5se v-am spus deja intr-un articol anterior despre toate noutatile pe care compania Apple urmeaza sa le implementeze pentru produs si nimic nu s-a schimbat de atunci si pana acum, noul produs urmand a fi dedicat utilizatorilor iubitori de ecrane de 4 inch.

In final avem Apple Watch, iar aici lucrurile raman aceleasi, adica produsul nu va fi inlocuit de Apple Watch 2, ci va avea parte de o actualizare software la watchOS 2.2 si de noi curele sau bratari, deci nu vorbim despre un upgrade major.

In concluzie, pe 14 martie Apple va prezenta iPhone 5se, iPad Air 3 si noutati pentru Apple Watch, lansarea produselor urmand a fi programata cel mai probabil in cursul aceleiasi luni.

5 COMENTARII