iPhone 6S vs Samsung Galaxy A5 vs Galaxy A7 – comparatia camerelor

iPhone 6S, Samsung Galaxy A5 si Samsung Galaxy A7 sunt prezentate astazi intr-o comparatie a camerelor pentru inregistrarea de poze si clipuri video, primul terminal fiind lansat anul trecut, in timp ce ultimele doua au aparut in cursul acestui an de la coreeni.

Samsung Galaxy A7 are o camera principala de 13 megapixeli cu stabilizator optic de imagine si deschidere f/1.9, o camera principala de 5 megapixeli fiind oferita. Samsung Galaxy A5 are exact aceleasi specificatii, diferenta dintre cele doua terminale fiind diagonala ecranelor.

iPhone 6S pe de alta parte are o camera de 12 megapixeli ce nu beneficiaza de un stabilizator optic de imagine, ea avand deschiderea f/2.2, dimensiune de senzor 1/3″, camera sa frontala fiind de 5 megapixeli, specificatiile fiind mai slabe.

Acum veti vedea in clipul video de mai jos o comparatie pentru inregistrare video si inregistrare foto de pe iPhone 6S, Samsung Galaxy A5 si Samsung Galaxy A7, iar tot voi veti decide care dintre cele trei terminale este cel mai performant pentru inregistrare foto/video.

Deci, care smartphone este mai bun ?