HTC One M10 – specificatiile tehnice dezvaluite

HTC One M10 este viitorul smartphone premium pe care compania HTC se pregateste sa il lanseze pe piata in cursul acestui an, taiwanezii dezvoltand un terminal pe care foarte multa lume il asteapta in momentul de fata, specificatiile sale tehnice aparand in cursul noptii trecute.

In baza specificatiilor tehnice HTC One M10 aparute in cursul noptii trecute, noul smartphone HTC este cel putin la fel de performant precum oricare alt dispozitiv care urmeaza sa fie lansat de la un producator important, iar acest lucru era de asteptat de la taiwanezi.

Una dintre principalele noutati ale HTC One M10 este implementarea unui cititor de amprente, dar si a unei baterii de 3000 mAh pe care utilizatorii o cer de ani de zile, Gorilla Glass 5 urmand a fi deasemenea disponibila, asa cum se intampla si la Samsung Galaxy S7.

Specificatiile tehnice HTC One M10 :

  1. 144.6mm inaltime, 69.7mm latime si 9.6mm grosime;
  2. ecran AMOLED de 5.1 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli;
  3. Android 6.0 Marshmallow;
  4. chip Snapdragon 820 cu procesor quad-core;
  5. 4GB RAM;
  6. camera principala de 12 megapixeli capabila sa inregistreze 4K si dual LED flash;
  7. camera principala de 4 megapixeli;
  8. baterie de 3000 mAh;
  9. 16 GB, 32 GB si 64 GB spatiu de stocare + slot microSD pentru extinderea spatiului;
  10. Gorilla Glass 5 pentru protejarea ecranului.

Partea cea mai greu de crezut din aceasta lista cu specificatiile tehnice HTC One M10 este grosimea de 9.6mm care pare ireala pentru un smartphone lansat in anul 2016, chiar daca o baterie de 3000 mAh ar urma sa fie implementata de catre HTC in propriul dispozitiv.

Desigur ca specificatiile tehnice HTC One M10 mentionate aici nu sunt 100% sigure si nu trebuie privite ca atare, dar ele sunt foarte apropiate de cele ale flagship-urilor care urmeaza sa fie lansate anul acesta, asa ca exista sanse minime ca ele sa fie diferite cu mult in versiunea finala.

5 COMENTARII

  1. Nu contează numărul de mpx contează dimensiunea senzorului. HTC e un telefon cu adevărat special, a fost si numit cel mai frumos Android o data cu apariția HTC M7 , având un design superb, apropiat Apple:)