Facebook are o functie noua grozava pentru pozele tale

Facebook a implementat o noua functie foarte interesanta pentru utilizatorii care folosesc reteaua de socializare in viata de zi cu zi, ea avand rolul de a modifica unele poze incarcate de-a lungul timpului intr-un format ASCII care ar putea impresiona destul de multa lume.

Totul face parte dintr-o tentativa a Facebook de a oferi ceva nou pentru utilizatorii din lumea intreaga pentru a-i face mai interesati sa incarce poze in propriile conturi pentru a vedea cum arata modificarile facute de catre acest sistem, el fiind descoperit in cursul zilei de ieri.

Practic puteti vedea in imaginea de mai jos cum este modificata o poza prin utilizarea acestui sistem implementat de catre compania Facebook, el putand transforma o poza normal intr-un in format ASCII alb-negru sau colorat, totul prin simpla accesare a unui link si aplicarea unei extensii.

Conform celor care au descoperit sistemul, aplicarea extensiei .txt sau .html la finalul link-ului unei poze va modifica acea poza pentru a o afisa in format ASCII alb-negru sau colorat, insa din pacate nu orice fel de poza poate fi modificata de catre utilizator in acest mod.

Facebook poze ASCII

Pentru a va putea juca cu acest sistem va trebui mai intai sa accesati de pe calculator, pe terminale mobile functia nefiind disponibila, o poza publicata de catre un prieten, sa faceti click dreapta pe ea si sa alegeti optiunea Open in New Tab, View Image, etc.

In fereastra nou deschisa veti vedea in bara de adresa link-ul direct catre respectiva imagine. Daca acel link se termina in .jpg, atunci puteti adauga la finalul sau extensia .txt sau .html pentru crea o imagine ASCII alb-negru sau colorata.

Daca link-ul acelei imagini are alta terminatie atunci sistemul nu va putea fi activat si va trebui sa cautati alta poza pentru modificare. Multi dintre cei care au utilizat sistemul sunt destul de incantati de schimbare, insa sunt curios sa aflu care este parerea voastra in legatura cu el.