twofold inc. este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

twofold inc. este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad in App Store, compania Apple alegand pentru utilizatorii sai un joc de tip puzzle extrem de interesanta care are si un grad de popularitate destul de mare in SUA si alte zone geografice de pe glob.

Desi descrierea este sumara, insa twofold inc. este un joc de tip puzzle in care noi vom avea rolul de a explora nivelurile virtuale create de catre dezvoltatori creand cate un grup special prin fiecare dintre ele pentru a avansa de la un nivel la altul in lumea virtuala.

From the creator of rymdkapsel comes a puzzler you’ve never seen before. twofold inc. is a humble puzzle game with stunning looks and mesmerizing mechanics.  Scroll the playfield to unravel the tiles, then make a path to clear them away. The minimalist visuals hide a depth that will keep challenging and surprising as you master it.

twofold inc. are disponibile doua moduri distincte de joc pentru utilizatori, are obiective fara limite care ne vor tine ocupati timp de cateva ore in utilizarea jocului, astfel ca vom avea parte de o experienta interesanta si multumita fundalului sonor de exceptie creat pentru titlu.

  • Endless challenges
  • Two game modes, Standard and Master
  • A wonderful acoustic soundtrack

twofold inc. este disponibil pentru DESCARCARE, in format universal, din App Store.

twofold inc.