Primele imagini cu noul design Google Chrome

Google Chrome, cel mai popular browser pentru calculatoare, va fi actualizat in perioada urmatoare cu o serie de modificari pentru design-ul general, cei de la Google urmand a folosi ideea de design material pentru a aduce o schimbare subtila dar importanta pentru utilizatori.

Versiunea 50 a browserului Google Chrome urmeaza sa aduca aceste schimbari pentru utilizatorii din lumea intreaga, ele fiind disponibile in versiunile beta ale Google Chrome, insa deocamdata nu sunt 100% finalizate, asa ca utilizarea sa nu este momentan recomandata.

Dupa cum veti vedea si din imagini, Google Chrome va folosi margini patrate pentru tab-uri in locul celor rotunde, butonul pentru meniu fiind inlocuit cu unul nou care afiseaza trei puncte care sunt animate in momentul in care utilizatorul le apasa pentru a accesa ecranul de setari.

Iconita de securitate, butoanele de bookmark si infobar-urile au fost deasemenea modificate, modul incognito avnad o tema neagra aplicata de catre compania Google pentru modulul Incognito, ea venind la pachet si cu noi bare pentru scroll plus diverse alte modificari de design aplicate general.

imagini design nou Google Chrome

imagini design nou Google Chrome 1

imagini design nou Google Chrome 2

imagini design nou Google Chrome 3

imagini design nou Google Chrome 4

imagini design nou Google Chrome 5