Prima Pagina Google Chrome Primele imagini cu noul design Google Chrome

Primele imagini cu noul design Google Chrome

Google Chrome, cel mai popular browser pentru calculatoare, va fi actualizat in perioada urmatoare cu o serie de modificari pentru design-ul general, cei de la Google urmand a folosi ideea de design material pentru a aduce o schimbare subtila dar importanta pentru utilizatori.

Versiunea 50 a browserului Google Chrome urmeaza sa aduca aceste schimbari pentru utilizatorii din lumea intreaga, ele fiind disponibile in versiunile beta ale Google Chrome, insa deocamdata nu sunt 100% finalizate, asa ca utilizarea sa nu este momentan recomandata.

Dupa cum veti vedea si din imagini, Google Chrome va folosi margini patrate pentru tab-uri in locul celor rotunde, butonul pentru meniu fiind inlocuit cu unul nou care afiseaza trei puncte care sunt animate in momentul in care utilizatorul le apasa pentru a accesa ecranul de setari.

Iconita de securitate, butoanele de bookmark si infobar-urile au fost deasemenea modificate, modul incognito avnad o tema neagra aplicata de catre compania Google pentru modulul Incognito, ea venind la pachet si cu noi bare pentru scroll plus diverse alte modificari de design aplicate general.

imagini design nou Google Chrome

imagini design nou Google Chrome 1

imagini design nou Google Chrome 2

imagini design nou Google Chrome 3

imagini design nou Google Chrome 4

imagini design nou Google Chrome 5

 • Cody

  Drăguț

 • tswhite

  Who cares?

 • Aia care-l folosesc. De comentariul tau cui ii pasa ?

 • Gicu’

  De menționat ca nu va mai suporta nici windows Xp , pentru cei care inca il folosesc.

 • Mihai

  Ugly

 • andrei p

  Este draguta interfata…ideea este ca am trecut zilele astea la ffox pt ca chromul mi se crash uia si mi se parea ca are si un consum cam prea mare de resurse. Voi ce parere aveti daca ati compara ffox-chrome (consum, viteza)? Sper ca la v50 sa rezolve google pb chromului 🙁

 • andrei p

  Zaone, ai putea, chiar daca nu este chiar pe profilul blogului tau (idevice) sa faci un sondaj, articol despre pareri browsere pt pc: chrome, ffox, opera, safari, ie….etc . Ar fi interesant sa aflam cu ce navigheaza cititorii tai de pe pc 😉

 • John McClane

  E nasol ca pentru fiecare tab deschis ai un process in background. Asa e la toata lumea. Eu folosesc Chromium pe Ubuntu si merge excelent. E browserul meu preferat (default).