Samsung are o idee grozava pentru a promova Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5 va fi oferit gratuit turistilor care viziteaza Coreea de Sud, intra in tara prin aeroportul Seul-Incheon si aleg operatorul de telefonie mobila SK Telekom pentru a folosi servicii de telefonie mobila si internet in timpul petrecut in tara.

Cei de la Samsung au incheiat un parteneriat cu SK Telekom si Organizatia de Turism din Coreea de Sud, iar in baza sa pana la 250 de terminale Samsung Galaxy Note 5 vor fi oferite saptamanal turistilor care viziteaza tara, ei putand folosi terminalele timp de 5 zile de la preluare.

Terminalele Samsung Galaxy Note 5 vor veni impreuna cu 1 GB de trafic de internet ce poate fi utilizat de catre turisti, iar asa cei de la Samsung si SK Telekom isi promoveaza brand-urile printr-o initiativa pe care nu pot decat sa o laud fara niciun fel de retineri.

Cineva din Coreea de Sud a inteles ca promovarea smartphone-urilor importante precum Samsung Galaxy Note 5 trebuie sa fie facuta si catre cei care viziteaza tara, iar a oferi terminale gratuite turistilor este o idee excelenta care ar trebui aplicata si in multe alte regiuni de pe glob.

SK Telecom said Samsung Electronics Co. and the state-run Korea Tourism Organization will also join the “Enjoy Mobile Korea” program to give the rental service to around 250 visitors per week arriving at Incheon International Airport, the country’s main gateway.

Acestea fiind spuse, imaginati-va cat de mult si-ar putea promova compania Apple iPhone-urile daca pentr un moment s-ar gandi si la utilizatori, nu doar la profitul imens pe care trebuie sa il prezinte in fata actionarilor si a analistilor americani.