Apple relanseaza campania Shot in iPhone pentru iPhone 6S

In cursul noptii trecute compania Apple a relansat campania Shot in iPhone pentru a pune in evidenta camera iPhone 6S pentru utilizatorii din lumea intreaga, initiativa celor din Cupertino fiind lansata initial pentru iPhone 6, ea fiind premiata de catre diverse organizatii.

Pentru inceputul campaniei Shot in iPhone 6S compania Apple a publicat 53 de imagini noi in pagina dedicata acestei campanii, ele fiind inregistrate de catre 41 de fotografi amatori si profesionisti, imaginile fiind preluate de pe diverse retele de socializare de pe glob.

Campania Shot in iPhone 6S este desfasurata, exact precum cele dinaintea sa, nu doar in mediul online, ci si in lumea reala, compania Apple urmand a amplasa panouri publicitare in 85 de orase din 26 de tari, o parte dintre imaginile promovate fiind prezentate pe ele.

Apple inca nu si-a actualizat website-ul cu noile imagini, insa urmeaza sa prezinte toate imaginile in zilele urmatoare pentru toata lumea, asa ca va fi interesant de vazut care vor fi toate pozele alese de catre cei din Cupertino pentru promovare.

shot on iPhone 6S

shot on iPhone 6S 1

shot on iPhone 6S 2

shot on iPhone 6S 3

shot on iPhone 6S 4

shot on iPhone 6S 5

shot on iPhone 6S 6

shot on iPhone 6S 7

shot on iPhone 6S 8

shot on iPhone 6S 9

shot on iPhone 6S 10

shot on iPhone 6S 11