14 elevi au murit in timp ce faceau un selfie

14 elevi au murit in timp ce incercau sa inregistreze un selfie perfect, incidentul avand loc in India, o tara in care tinerii incearca din rasputeri sa ajunga in atentia prietenilor, insa din pacate ajung sa fie raniti grav sau sa moara in accidente care in conditii normale nu s-ar fi intamplat.

Cei 14 elevi apartineau liceului Pune, ei facand parte dintr-un grup de 20 de elevi care s-au gandit sa se aventureze in marea din apropierea plajei Murud pentru a inregistra selfie-uri, dar asta in conditiile in care marea era agitata si prezenta un pericol imens pentru cei care se aflau in ea.

Desi autoritatile avertizasera persoanele din zona in legatura cu valurile inalte care ajungeau la tarm din cauza marii agitate, unul dintre a innecat 14 dintre cei 20 de elevi care incercau sa inregistreze un selfie care sa adune multe like-uri pe Facebook.

Toti cei 20 de elevi au fost trasi in mijlocul marii de catre valul imens, insa 6 dintre ei au fost adusi la mal in urma unor operatiuni de salvare, insa autoritatile nu au reusit sa faca acelasi lucru pentru restul de 14 elevi care si-au pierdut viata incercand sa inregistreze poza perfecta.

We reached Murud around 11 am. Though many of my classmates and other students wanted to swim, faculty members suggested doing so after visiting the fort and other tourist spots. We returned to the beach at 2 pm. While we decided to play at the beach, several of my friends ventured into the sea to click pictures and selfies. Around 3.30 pm, huge waves began lashing the beach. It was lunchtime, so all those who wanted to eat, gathered near the bus to collect their tiffin boxes. While those who were playing in the water, continued to do so. Before anyone could realise, a huge wave lashed the shore and pulled our friends deeper into the sea. Several others jumped into the sea to save them. Those who were pulled out were transported to the hospital on handcarts and in horse-carts, as the place lacked vehicles.

In citatul de mai sus aveti marturia unuia dintre cei 6 supravietuitori ai accidentului, aceasta afirmand ca persoanele care se aflau in apa au fost trase departe de tarm de catre un val de dimensiuni mari, iar restul dramei o aveti prezentata mai sus.

elevi morti selfie

Chiar daca inregistrarea selfie-ului perfect va poate face popular, nu trebuie sa va urcati pe cladiri inalte si nesigure, nu trebuie sa va apropiati de fire de inalta tensiune su sa va aflati intr-o mare involburata pentru ca nimeni nu va da like necrologului vostru.