Jailbreak iOS 9.2, iOS 9.2.1 si iOS 9.3 este posibil

Jailbreak iOS 9.2, iOS 9.2.1 si iOS 9.3 este posibil, un hacker publicand in cursul acestei dimineti un clip video in care demonstreaza faptul ca toate cele trei versiuni ale sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch pot fi exploatate de catre oricine are exploit-urile potrivite.

Dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai jos, vorbim despre un untethered jailbreak iOS 9.2, iOS 9.2.1 si iOS 9.3, acelasi hacker publicand luna trecuta o demonstratie a unui jailbreak iOS 9.2.1 pe care a anuntat ca nu il va lansa vreodata pentru utilizatorii globali.

Cand se lanseaza ?

Niciodata. Sau cel putin nu de la acest hacker, italianul care a dezvoltat aceasta solutie anuntand faptul ca nu va lansa vreodata jailbreak iOS 9.2, iOS 9.2.1 si iOS 9.3 deoarece exploit-ul pe care il detine pentru a face exploatarea posibila este mult prea important.

Era de altfel si usor de inteles ca jailbreak iOS 9.2, iOS 9.2.1 si iOS 9.3 nu va fi lansat prea curand din moment ce iOS 9.3 este deocamdata testat in versiune beta, asa ca pana la jumatatea lunii martie nu va asteptati sa vedeti vreo solutie de jailbreak pentru noi.

Kim Jong Cracks strikes against Apple Imperialism once again.
We’d like to thank the honest citizenry in the iOS Jailbreak “Community” for their cooperation in securing high volume supplies of drama, essential for the colossal strike against the cruel rule of AppleMobileFileIntegrity (which shall be kept private for the Leader’s enjoyment).

O mica atentionare

Interesul pentru un jailbreak iOS 9.2, iOS 9.2.1 si iOS 9.3 este extrem de mare in momentul de fata, asa ca ma simt obligat sa va avertizez in legatura cu programele care circula pe internet in momentul de fata si care va pot face mai mult rau decat bine.

Daca nu ati aflat de aici ca exista o solutie de  jailbreak iOS 9.2, iOS 9.2.1 si iOS 9.3 public, atunci nu descarcati programe in calculatoare care sustin ca pot exploata aceste versiuni ale iOS 9 deoarece nu exista deocamdata o solutie de jailbreak publica.