iOS 9.2.1 jailbreak a fost facut!

iOS 9.2.1 jailbreakiOS 9.2.1 jailbreak a fost facut si in imaginea alaturata aveti dovada faptului ca aplicatia Cydia ruleaza pe iOS 9.2.1 beta lansata de catre compania Apple anul trecut sau anul acesta pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS sau utilizatori.

Aceasta dovada a iOS 9.2.1 jailbreak vine de la omul care dezvolta de cateva luni o solutie de iOS 8.4.1 jailbreak, dar pe care inca nu a lansat-o, si in aceeasi masura se pare ca nu vom vedea de la el nici o solutie de iOS 9.2.1 jailbreak in viitorul apropiat sau indepartat.

Hackerul a anuntat in mod clar pe Twitter ca nu intentioneaza sa lanseze o solutie de iOS 9.2.1 jailbreak pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci nu puteti sa va asteptati la asa ceva de la el deoarece veti avea parte doar de o dezamagire, cel putin deocamdata.

O solutie de iOS 9.2 jailbreak este in dezvoltare de ceva vreme si probabil va fi lansata luna aceasta sau cel tarziu luna viitoare, insa hackerii care lucreaza la ea nu au mai oferit informatii cu privire la disponibilitatea software-ului pentru utilizatorii de pe glob.

Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca vom avea iOS 9.2.1 jailbreak dupa ce iOS 9.2.1 va fi lansat oficial si luna aceasta sunt destul de sigur ca Apple il va oferi pentru toata lumea, deci va trebui sa mai aveti rabdare pana cand software-ul va fi disponibil pentru noi.