Assassin’s Creed Identity pentru iPhone si iPad

Assassin’s Creed Identity pentru iPhone si iPad apare astazi intr-un prim teaser publicat de catre compania Ubisoft, noul RPG pentru iDevice-uri fiind pregatit pentru o lansare in App Store ce urmeaza sa aiba loc in cursul urmatoarelor saptamani.

Assassin’s Creed Identity este primul action-RPG lansat vreodata pentru terminalele mobile, utilizatorii avand rolul de controla un asasin virtual care evolueaza si poate fi personalizat pe intregul parcurs al actiunii create de catre cei de la Ubiosft.

Intreaga actiune a jocului Assassin’s Creed Identity se desfasoara in Italia, perioada Renasterii fiind aleasa pentru a crea o atmosfera cat se poate de antrenanta pentru un asemenea joc, iar daca ati mai jucat vreun titlu din serie, stiti la ce sa va asteptati.

Exact precum celelalte jocuri din serie, Assassin’s Creed Identity va avea la baza o serie de misiuni pe care va trebui sa le indeplinim, ele fiind legate intre ele, obiectivul final fiind de a deslusi misterul Ciorilor, teaserul de mai jos fiind destul de explicit.

ASSASSIN’S CREED IDENTITY is the first Assassin’s Creed Action-RPG game for mobile devices that lets you create, evolve and customize your own Assassins and play them in the iconic Renaissance Italy setting. Embody an Assassin and experience the freedom of movement that made the franchise unique while unraveling the mystery of The Crows and solving dozens of quests.

Assassin’s Creed Identity a fost lansat intr-o versiune beta in 2014 in App Store si a fost oferit gratuit, insa lansarea oficiala ni-l va pune la dispozitie pentru pretul de 4.99 euro, cei de la Ubisoft actualizand constant jocul intre timp pentru a oferi o experienta cat se poate de buna.

1 COMENTARIU