Prima Pagina Facebook Messenger Facebook Messenger pentru iPhone si iPad update a fost lansat

Facebook Messenger pentru iPhone si iPad update a fost lansat

Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentr a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri.

In cursul noptii trecute o noua versiune a Facebook Messenger a fost publicata de catre compania Facebook si dupa cum probabil va imaginati deja, ea aduce pentru noi doar rezolvari ale problemelor de functionare si imbunatatirea performantelor generale in timpul utilizarii in iPhone, iPad si iPod Touch-urile Apple.

 • We update the app regularly so we can make it better for you. Get the latest version for all of the available features and improvements. Thanks for using Messenger!

Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal în App Store.

 • bogdan

  Articolul ăsta este fara sens, scuzele mele Zaone dacă te-am supărat

 • bogdan

  Adică neinteresant

 • Rethy

  Orice articol este neinteresant pentru cel care stie despre ce este vorba in el, cazul vostru. Pentru cel care afla din articolul respectiv noutatea (care pt altii e vechitura), e foarte interesant.

 • Julian

  Whaaaat? Facebook-ul nu mai anunța de ceva timp ce conțin update-urile! E cam ciudat sa primești ceva cu forța, te urmăresc cu speranța ca reușești sa găsești ceva concludent dar de câteva postări încoace nici tu nu mai spui ceva concret. Cred ca te-au supărat destul de rău si pe tine din moment ce faci astfel de postări.

 • Eu va anunt in legatura cu actualizarile, asta anunta Facebook, asta va anunt.

 • KTA

  Bai ratatilor, daca nu va convine ce posteaza Zaone , caruia ii multumesc pentru toate articolele, NU MAI INTRATI PE AICI.
  MARS IN ALTA PARTE BOMBELOR💣