Prima Pagina iPhone Apple Store-urile vor instala folii pentru ecranul iPhone

Apple Store-urile vor instala folii pentru ecranul iPhone

Apple Store-urile vor oferi incepand de astazi o noua facilitate pentru clientii care cumpara sau detin terminale iPhone, compania Apple oferind pentru prima oara posibilitatea de a instala in magazine folii pentru protejarea ecranelor terminalelor iPhone.

Pana in prezent Apple le-a interzis angajatilor sa efectueze asemenea proceduri din cauza faptului ca in anumite cazuri instalarea unei folii ar putea afecta functionalitatea terminalelor iPhone, insa acum a gasit parteneri cu care sa poata face operatiunea fara probleme.

Se pare ca Belkin este unul dintre producatorii de folii pentru terminale iPhone care colaboreaza cu Apple pentru ca in Apple Store sa poata fi montate asemenea accesorii pe produsele celor din Cupertino, iar mai jos puteti vedea o masina speciala care efectueaza aceasta procedura.

Unele Apple Store-uri din SUA deja pot instala folii peste ecranele terminalelor iPhone, in timp ce in alte zone procedura va fi disponibila in viitor, montarea foliei fiind facuta intr-una dintre camerele din spatele magazinelor Apple.

Separat de aceasta noutate, compania Apple va accepta in programul buy-back inclusiv terminalele iPhone vechi care au ecranele sparte, cele mai vechi de iPhone 5S nefiind acceptate in aceasta conditie, dar totul se schimba pentru a creste vanzarile de terminale iPhone.

 • doriangh

  Acela nu este un Apple Store ci un Apple Premium Reseller. Este cu totul altceva, si chiar din experienta proprie difera foarte, foarte mult.

 • Clipul video e exemplificativ pentru ca nu exista unul dintr-un Apple Store.

 • Păi și de ce oferă acest serviciu, de instalare de folii de protecție pentru ecranele iPhone? Nu tot ei prezintă ecranul ca fiind rezistent la zgârieturi? Și la 6S/Plus, cu folie pe ecran, 3D Touch va mai funcționa?

 • Iti dai seama ca nu vor monta folii care afecteaza foarte are 3D Touch.
  Orice ecran se zgarie.

 • lucian84

  Asta chiar mi se pare o prostie din partea Apple !! E ca si cum Mercedes iti vinde mașina dar înainte sa o iei din magazin ar fii bine daca ai mai plăti ceva bani in plus sa iti pună si ceva bull bar in fata si cârlig in spate pentru protecție !!! Sau cine știe ce elemente de protecție in plus !! Apple pentru mine a devenit doar o corporatie care vrea sa dețină monopol si sa facă cat mai multi bani, ceva ce cu timpul au devenit si Mercedes BMW Sau Audi si exemplele pot continua la nesfârșit cu marile corporații. Nu mai oferă calitate pe termen lung, ci doar cantitate la pret mare !!!

 • Nick

  Scaune de piele dar iti da niste huse la ele sa nu se zgarie :))

 • Alex

  Salut ! Am pus glass protector si imi functioneaza foarte bine 3D Touch-ul.

 • Visan Teodor

  Cam târziu au venit cu ideea asta…oricum majoritatea posesorilor folosesc protecții pentru ecran din diverse materiale,de ce sa dea oamenii banii în alta parte când îi pot lăsa în magazinele lor?

 • Pingback: Asa monteaza Apple Store foliile de protectie pentru iPhone | iDevice.ro()

 • Razer Andrei

  interesant,dar numai daca-i gratis ca asa prefer sa pun direct folie din sticla! CLAR!!