Apple Store-urile vor instala folii pentru ecranul iPhone

Apple Store-urile vor oferi incepand de astazi o noua facilitate pentru clientii care cumpara sau detin terminale iPhone, compania Apple oferind pentru prima oara posibilitatea de a instala in magazine folii pentru protejarea ecranelor terminalelor iPhone.

Pana in prezent Apple le-a interzis angajatilor sa efectueze asemenea proceduri din cauza faptului ca in anumite cazuri instalarea unei folii ar putea afecta functionalitatea terminalelor iPhone, insa acum a gasit parteneri cu care sa poata face operatiunea fara probleme.

Se pare ca Belkin este unul dintre producatorii de folii pentru terminale iPhone care colaboreaza cu Apple pentru ca in Apple Store sa poata fi montate asemenea accesorii pe produsele celor din Cupertino, iar mai jos puteti vedea o masina speciala care efectueaza aceasta procedura.

Unele Apple Store-uri din SUA deja pot instala folii peste ecranele terminalelor iPhone, in timp ce in alte zone procedura va fi disponibila in viitor, montarea foliei fiind facuta intr-una dintre camerele din spatele magazinelor Apple.

Separat de aceasta noutate, compania Apple va accepta in programul buy-back inclusiv terminalele iPhone vechi care au ecranele sparte, cele mai vechi de iPhone 5S nefiind acceptate in aceasta conditie, dar totul se schimba pentru a creste vanzarile de terminale iPhone.