Asa monteaza Apple foliile de protectie pentru iPhone

Aseara v-am spus ca Apple a autorizat montarea de folii de protectie pentru ecranele iPhone in Apple Store-urile sale, cei din Cupertino luand aceasta decizie dupa ani de zile in care au refuzat sa faca asemenea proceduri in magazine dintr-o gama variata de motive.

Colaborand cu cei de la Belkin, Apple si-a instruit angajatii din aproape toate Apple Store-urile de pe planeta in legatura cu modalitatea prin care pot monta cat se poate de corect o folie pe un terminal iPhone intr-un magazin, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum se realizeaza totul.

Clipul video a fost inregistrat intr-un Apple Store din Japonia, angajatul Apple folosind un dispozitiv al Belkin pentru a plasa folia cat se poate de bine pe panoul frontal al iPhone in ideea ca functionalitatea terminalului sa nu fie afectata impreuna cu claritatea ecranului.

Belkin TrueClear Pro se numeste dispozitivul care permite montarea foliei pe ecranul iPhone, costul unei folii variind intre 19 dolari si 37 de dolari in Japonia, montarea fiind gratuita, asa cum se intampla si in cazul service-urilor care vand folii pentru iPhone-uri.

In Europa procedura ar trebui sa fie realizata intr-un mod similar, insa preturile pentru folii vor fi diferite si in Romania deocamdata nu cred ca exista un sistem de acest gen.

Apple Store montare folie iPhone

Apple Store montare folie iPhone 1

Apple Store montare folie iPhone 2

Apple Store montare folie iPhone 3

Apple Store montare folie iPhone 4

Apple Store montare folie iPhone 5

Apple Store montare folie iPhone 6

Apple Store montare folie iPhone 7

Apple Store montare folie iPhone 8