Prima Pagina Apple Tim Cook: mai multe iPhone-uri ieftine, noi servicii Apple pe Android

Tim Cook: mai multe iPhone-uri ieftine, noi servicii Apple pe Android

Apple a organizat o conferinta cu angajatii sai in cursul acestei saptamani pentru ca Tim Cook si diversi manageri sa discute despre evolutia actuala si viitoare a companiei, plus multe alte noutati pe care ei le pregatesc pentru utilizatorii din lumea intreaga in urmatorii ani.

Tim Cook a vorbit despre incasarile Apple in T4 2015 si a afirmat ca vanzarile de iPhone-uri vor creste in 2016, Apple Watch fiind unul dintre cele mai populare produse in momentul de fata, el fiind deasemenea increzator in cresterea vanzarilor iPad si cele ale Apple TV.

Tim Cook a confirmat faptul ca Apple intentioneaza sa lanseze un abonament TV online pentru Apple TV 4, mentionand in acelasi timp si faptul ca Apple are pregatite foarte multe produse interesante pentru lansare atat in cursul acestui an, cat si in cursul anului viitor.

Mergand spre linia de servicii, Tim Cook a afirmat ca Apple urmeaza sa lanseze noi aplicatii pentru Android care le vor oferi utilizatorilor platformei Google acces la serviciile online pe care Apple le ofera in momentul de fata exclusiv pentru platforma iOS.

Intrebat in legatura cu dependenta mare pe care compania Apple o are fata de terminalul iPhone, Tim Cook a afirmat ca noi smartphone-uri Apple mai ieftine vor fi lansate pentru pietele aflate in curs de dezvoltare, iar iPhone 5se urmeaza sa fie unul dintre ele.

Tim Cook a afirmat ca iPhone-urile vor reprezenta majoritatea incasarilor Apple si in viitor, pietele aflate in curs de dezvoltare fiind urmatorul camp de batalie pentru Apple, India fiind una dintre tarile in care compania isi va concentra atentia in perioada urmatoare.

In final, Tim Cook si Jeff Williams, omul care si-a asumat functia de COO al Apple, au discutat despre o serie de beneficii noi pe care angajatii Apple le vor avea incepand din cursul acestui an, ele fiind mai putin importante.

 • Srb Srb

  Pacat, mare pacat. O sa isi ia toata saracimea iPhone. Sper ca nu e adevarat totusi si ca Apple sa nu aibe idei din astea. IPhone trebuie sa ramana un produs premium mainstream si sa nu fie acesibil decat alora care au bani ca altfel isi pierde din aura

 • blabla

  cine va invata “sa aibe” asta ?

 • sorin

  Nu se poate . Orice iPhone care a depasit deja un an , nu mai este premium – are pret mai mic , hardware depasit , noile functii indisponibile . Si Apple deja vinde vreo 4-5 generatii de iPhone dintre care doar cea actuala este premium .

 • disqus_DPH51pchVl

  Tu esti trollisorul ala, nu?

 • Srb Srb

  mda nu mai are rost sa zic cine comenteaza in numele meu ?!
  trolii isi comenteaza unii altora :))

 • Pingback: Apple Watch este mai popular decat iPhone 2G | iDevice.ro()

 • gallaxya

  Ai gresit traducerea! He also noted that Apple believes it does not need to release a cheaper, less feature-packed iPhone to appease growing markets. Instead, he said, Apple’s research indicates that people across these regions are willing to spend more for a better experience.

 • Alinn

  #blabla sunt corecte amândouă : sa aibă / sa aivă

 • Gabi

  Deci sa inteleg ca daca ti se defecteaza butonul home mai ieftin e sa iti cumperi un iPhone nou :)))

 • Gabi

  Scuze @zaoane am postat din greseala comentariul pe o alta pagina,poti te rog sa il muti sau sa il stergi ?

 • ScH

  Disqus
  ai cateva comentari dealungul timpului in care nu sti altceva sa scri decat de troli si sa jicnesti lumea.
  Esti prea penibil mai învață si alte cuvinte.