Prima Pagina internet Iata ce se intampla in fiecare minut pe internet

Iata ce se intampla in fiecare minut pe internet

Internetul este un spatiu vast in care 3.2 miliarde de persoane isi petrec zilnic timpul cautand sau creand informatii, datele schimbandu-se in fiecare secunda in diverse regiuni de pe planeta, iar doua companii s-au gandit sa ne arate o mica parte din tot ceea ce se desfasoara pe internet.

In cele doua infografice de mai jos puteti vedea cum isi petrece lumea timpul pe internet in fiecare minut din viata si puteti observa ca vorbim aici doar despre o monitorizarea a principalelor website-uri de pe planeta deoarece a tine evidenta restului este foarte greu.

Intr-un minut pe internet se trimit 204 milioane de email-uri, se actualizeaza 293.000 de statusuri Facebook si se incarca 136.000 de poze, sunt descarcate 31.000 de aplicatii din App Store si sunt date peste 4.2 milioane de like-uri, restul fiind vizibil mai jos.

internet pe minut 1

internet pe minut

 • unieco

  Exista o aplicație care de ex cand ai ajuns la 3 Gb sa nu te mai lase sa navighezi pe net?
  Cu respect

 • Nu.

 • christi

  Exista aplicații care sa te anunțe ca ai ajuns la limita setată si îți poți Închide tu datele .

 • RaduD

  Daca ai cost control, nu te mai intereseaza sa pui nicio limita, intra automat scaderea vitezei pe care nu ai cum sa nu o simti.

 • melinte

  Atipic
  Stie cineva cum trebuie sa dai slide pe o poza din album, ca poza aceea sa se duca in coltul din stanga sus al aceeasi poze,,un fel de poza in poza!!