Apple Music pentru Android are o functie indisponibila in iOS

Apple Music pentru Android a fost lansat de catre compania Apple in cursul anului trecut, cei din Cupertino creand inclusiv o aplicatie dedicata pentru acest serviciu, ea nefiind primita cu chiar atat de mult entuziasm de catre utilizatorii sistemului de operare Google.

Aplicatia Apple Music pentru Android a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noua versiune a titlului aducand posibilitatea ca utilizatorii sa salveze muzica din Apple Music pe SD card-urile introduse in terminalele Android.

Apple ofera posibilitatea de a descarca muzica din Apple Music in iDevice-urile noastre, insa mediile de stocare ale produselor sale nu pot fi usor scoase din terminale, asa ca situatia cu Android este destul de interesanta pentru Apple.

Practic utilizatorii Android pot scoate cardurile SD din terminale pentru a prelua muzica din ele si a o publica oriunde pe internet, dupa ce inlatura protectia DRM, lucru pe care posesorii platformei iOS nu o pot face chiar la fel de usor.

Apple Music pentru Android este cea de-a doua aplicatie pe care compania Apple a lansat-o pentru platforma Android, prima avand denumirea Move to iOS, ea facilitand trasnferul de date din terminalele Android in cele cu sistem de operare iOS.

WHAT’S NEW

This update adds downloading songs to an SD card, so you can now keep more music offline. You can also:

• See the full schedule of Beats 1 shows, making it easy to tune in to your favorite ones.

• Browse My Music by Composers and Compilations, which help you find music your classical albums or movie soundtracks.

1 COMENTARIU