Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Preturile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge dezvaluite de un angajat

Preturile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge dezvaluite de un angajat

Preturile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge au fost dezvaluite de catre un angajat al companiei coreene in cursul acestei zile, el oferind detalii pe care diverse alte zvonuri le-au avut incluse in trecut, asa ca acum lucrurile devin destul de clare din acest punct de vedere.

Preturile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge vor fi similare cu cele practicate anul trecut de catre compania Apple, mai exact intre 650 de dolari si 800 de dolari, terminalele iPhone 6S ale companiei Apple fiind intr-un real dezavantaj din acest punct de vedere, asa cum se intampla in mod normal.

Mai ieftin decat iPhone

Mai exact, pretul Samsung Galaxy S7 ar urma sa fie de 650 – 700 de dolari in SUA sau minim 650 de euro in Europa, costul din SUA putand fi foarte apropiat de cel al iPhone 6S, in Europa diferenta fiind de aproape 100 de euro fata de pretul cerut pentru cel mai ieftin iPhone 6S.

Pretul Samsung Galaxy S7 Edge ar urma sa fie de 750 – 800 de dolari in SUA si probabil 750 de euro in Europa, iar diferenta este similara cu cea discutata mai sus, cei de la Samsung intentionand sa isi vanda dispozitivele la preturi mai mici decat cele ale Apple.

Pretul succesului

Preturile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge vin totusi si cu un compromis din partea celor de la Samsung, iar asta deoarece terminalele vor fi vandute in versiuni cu minim 16 GB spatiu de stocare si nu 32 GB precum anul trecut, ele urmand a avea totusi slot microSD incorporat.

Samsung pare sa fi invatat de anul trecut ca a vinde smartphone-uri cu preturi foarte apropiate de cele ale iPhone nu este reteta succesului, iar aschimbarea de strategie de anul acesta pentru preturile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge ar putea da terminalelor o sansa reala de a lupta cu iPhone 6S.

 • sorin

  Daca tot a decis srb ca nu am bani de iPhone 7 , o sa-mi cumpar S7 Edge .
  Srb , pt tine – ma costa vreo doua zile si 3 ore de salariu ! (nu sunt patron ca tine – sunt un simplu angajat) .

 • Srb Srb

  te costa doua zile pt ce? adica vrei sa zici ca in 2 zile faci 700 euro?adica pe luna ai 7000 euro? daca e asa da e ok, adica sa dai 1% din venitul tau anual pt un telefon e ok. dar doar daca e adevarat

 • Marius Muntean

  te kk in el card microsd! NU poti muta complet aplicatiile pe card, deci ramai cu spatiul de pe telefon, care la cat ocupa touchwizul, mare lucru daca sare de 9gb, nici atat cred. fanii galaxy s nu for accepta sa le cumpere la 16gb minim dupa ce s6 a venit cu minim 32.

 • Edi Filip

  Permite mi sa te contrazic !!!! Android 6 permite acest lucru . Pur si simplu bagi cardul SD, iar el va adauga memoria cardului la memoria interna. Astfel , daca bagi in card de 16 gb, vei avea cei 32gb , perfect funcționali, in care sa pui orice vrei tu .

 • Marius Muntean

  am cautat acum, asa e. da oricum, vor fi multi care nu vor tolera miscarea asta de la samsung.

 • sorin

  Aproape 10.000 pe luna . Vorbeam de Edge .