iOS 9.2 – decizia luata de Apple in aceasta seara

Compania Apple a luat in aceasta seara decizia de a nu mai semna SHSH-uri pentru instalarea iOS 9.2 pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile compatibile cu aceasta versiune a sistemului de operare, astfel ca acum doar iOS 9.2.1 mai poate fi instalat de catre cei interesati de platforma iOS.

Avand in vedere ca iOS 9.2.1 a fost lansat cu mai bine de 2 saptamani in urma, era normal ca iOS 9.2 sa nu mai fie semnat de catre compania Apple pentru instalare, asa ca daca inca nu ati facut update sau downgrade la iOS 9.2, nici nu veti mai putea face incepand de astazi.

iOS 9.2 nu avea oricum disponibila o solutie de jailbreak, insa ieri v-am spus ca hackerii Pangu recomanda instalarea iOS 9.2 cat inca mai este posibil acest lucru, insa din pacate cei care nu le-au urmat sfatul nu mai pot face decat o actualizare la iOS 9.2.1 in momentul de fata.

iOS 9.2 a fost lansat de catre compania Apple la sfarsitul anului trecut impreuna cu o multitudine de noutati, insa acum iOS 9.2.1 este versiunea unica pe care Apple o semneaza pe toate iDevice-urile lansate in ultimii 4 ani si jumatate de zile, asa ca altceva nu puteti instala.