Samsung Galaxy S7 va avea un avantaj major in fata iPhone 6S

Samsung Galaxy S7 va avea un avantaj major in fata iPhone 6S in ceea ce priveste autonomia bateriei, compania Samsung implementand in terminalele sale ceea ce pare a fi o baterie de minim 3000 mAh pentru a le oferi dispozitivelor o durata lunga de functionare in viata de zi cu zi.

Conform unui dintre cei mai cunoscuti revieweri de pe planeta, Eldar Murtazin, bateria Samsung Galaxy S7 ar oferi pana la 17 ore de functionare pentru redare de clipuri video, dar si 2 zile de utilizare constanta cu luminozitatea ecranului setata la 75% si conectivitate 4G activata mereu.

Avand in vedere reputatia pe care celebrul blogger rus o are pentru oferirea de informatii exclusive despre smartphone-uri nelansate, este clar ca bateria Samsung Galaxy S7 ar urma sa ofere o autonomie foarte buna, cel mai probabil cu mult mai buna decat cea pe care o ofera iPhone 6S.

baterie Samsung Galaxy S7Daca este sa facem o comparatie intre durata de functionare oferita de catre bateria Samsung Galaxy S7 pentru vizualizare de clipuri video si cea a iPhone 6S, atunci sesizam ca exista o diferenta de 6 ore intre terminale, procentual ea fiind de 50% in plus fata de autonomia iPhone 6S.

Avand in vedere ca bateria Samsung Galaxy S7 poate oferi o durata de functionare atat de mare pentru vizualizarea de clipuri video, este destul de logic de inteles ca Samsung ar fi implementat o baterie de aproximativ 3000 mAh in noul sau terminal.

In cazul Samsung Galaxy S7 Edge unii speculeaza ca bateria ar avea 3500 mAh pentru a oferi aceeasi autonomie, insa deocamdata acestea sunt doar speculatii deoarece specificatiile exacte nu au fost dezvaluite, asa ca ramane de vazut ce va anunta Samsung pe 21 februarie.

Daca bateria Samsung Galaxy S7 este intr-adevar cu mult mai buna decat cea a iPhone 6S, atunci Apple va fi fortata sa imbunatateasca simtitor autonomia iPhone 7 pentru a evita criticile dure ale presei si utilizatorilor.