Facebook a implementat o noua functie pentru notificari

Facebook a implementat o noua functie in aplicatia oferita pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga, utilizatorii avand acum posibilitatea de a opri notificarile pentru anumite postari pe care le-au publicat de-a lungul timpului.

In imaginea de mai jos puteti vedea noua optiune, ea fiind evidentiata de catre Facebook in momentul in care utilizatorul acceseaza sectiunea de notificari a aplicatiei, o simpla glisare facuta asupra unei notificari afisand optiunea More, care la apasare deschide butonul pentru oprirea notificarilor.

Din ceea ce am observat pana acum, doar anumite tipuri de postari au aceasta optiune disponibila, deci nu veti putea opri orice fel de notificari in terminalele voastre, insa includerea acestei functii este benefica, ea fiind ceruta de multe persoane de ceva vreme.

Noua functie a fost inclusa de catre compania Facebook in cea mai recenta actualizare a aplicatiei, desi in lista de schimbari nu exista vreo mentiune cu privire la ceea ce este oferit nou, asa ca ramane sa imi spuneti daca ea vi se pare a fi utila sau nu.

Facebook oprire notificari iPhone