BEDDI – gadget-ul care devine prietenul tau pentru intreaga zi

Dupa cum spune si titlul, BEDDI este un gadget multifunctional, ce indeplineste atat functia de alarma, cat si de preluare a comenzilor vocale prin bluetooth dar, poate fi folosit ca si docking/incarcator de smartphone.

beddi gadget alarma inteligenta

Cu o simpla apasare de buton, utilizatorii pot controla fiecare aspect al vietii lor, fara a parasi patul. In functie de necesitate si dorinte, utilizatorii pot afla, dand o comanda vocala, cum se prezinta starea vremii in acel moment, sau detalii despre trafic. Deasemenea, prin comenzi vocale poti controla orice gadget inteligent din casa, cafetiera inteligenta de exemplu.

Caracteristicile cheie ale acestui gadget ar fi, actualizari de trafic in timp real: Beddi invata traseul din fiecare dimineata si periodic face actualizari pe cat de mult timp mai ai pana cand trebuie sa pleci,astfel incat sa nu intarzii, in functie de conditiile de trafic.

Deasemenea, cu o singura atingere de buton utilizatorii pot solicita un taxi UBER iar Beddi iti va spune in cat timp va sosi masina si cat timp mai ai la dispozitie sa te pregatesti.

This app-enabled alarm clock/speaker includes Spotify, Uber integration, smart home controls, traffic/weather reports, charging & more

https://www.youtube.com/watch?v=mB8bU7iwF2Q

Cei interesati poti plasa AICI o precomanda.