FitSleep, gadget-ul care emite unde alfa ce te ajuta sa dormi mai bine

 Aveti probleme cu somnul? FitSleep pare sa vina in ajutorul vostru, fiind un gadget ce emite unde ce te ajuta sa dormi mai bine.

Producatorii spun ca mai este mai de atat, dispozitivul avand capacitatea de a masura ritmul cardiac in somn, rata de respiratie, miscarile corpului si modul de somn. De asemenea, dispozitivul are incorporat si o serie de melodii ” lullaby” ce folosesc undele alfa pentru a trimite utilizatorul mai rapid la somn.

FitSleep α 1 emite 0-13 Hz unde in timpul somnului, accelereaza procesul de transformare a somnului profund, prin urmare, creste eficienta somnului.

Cand vine vorba de masurarea somnului( da , se masoara), pentru medici si oamenii de stiinta nu exista nici un loc pentru eroare. Precizia a fost una dintre prioritatile de varf in dezvoltarea dispozitivului FitSleep. Fiecare caracteristica a dispozitivului este dependenta de precizie.

Precizia FitSleep este comparabila cu monitorul medical de somn. Acest lucru ne permite sa vedem mai bine zonele cu probleme precis indicate, si ne ajuta sa obtinem un somn mai odihnitor. FitSleep a recrutat 200 de voluntari din trei locuri diferite pentru a testa precizia dispozitivului VS monitorul de somn medical. Datele prezentate au fost alese aleator din cele 200 de probele colectate pe parcursul studiului.

Dispozitivul vine cu o aplicatie cu functii de analiza si dupa o analiza a modului de dormit a utilizatorului si a semnelor vitale, FitSleep va construi un raport de dormit personalizat si ofera sfaturi pentru a incerca sa il ajute pentru a avea un somn cat mai lin.

FitSleep poate fi pus sub perna, saltea, fiind proiectat pentru a nu perturba somnul. Gadgetul este inca in stadiul de prototip si prezentare, pretul estimativ pornind de la 99$ Iata si cum functioneaza :