Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – conceptul smartphone-ului pe care il asteptai

iPhone 7 – conceptul smartphone-ului pe care il asteptai

iPhone 7 este dezvoltat in momentul de fata de catre compania Apple si lansarea sa oficiala ar urma sa aiba loc in toamna acestui an, insa pana atunci vedem un nou concept care ne prezinta versiunea ideala a dispozitivului care aduge sute de miliarde de dolari anual pentru cei din Cupertino.

Dezvoltatorul care a creat acest concept al iPhone 7 isi imagineaza un dispozitiv cu un design complet schimbat fata de cel al iPhone 6S, asta desi iPhone 7 va arata ca iPhone 6S in cea mai mare parte, si as fi extrem de bucuros sa vad un asemenea dispozitiv oferit de Apple.

Terminalul iPhone 7 din acest concept este gandit cu o structura metalica din metal lichid, cu o camera de 16 megapixeli, cu un ecran cu diagonala de 5 inch, cu o grosime de 3mm, dar si cu un ecran care este amplasat in carcasa si are deasemenea o diagonala de 5 inch.

Intregul concept descrie un iPhone ideal pe care compania Apple probabil nu-l va produce vreodata, insa sunt curios daca voi sunteti impresionati de el sau nu.

iPhone 7 concept februarie 2016iPhone 7 concept februarie 2016 1iPhone 7 concept februarie 2016 2iPhone 7 concept februarie 2016 3iPhone 7 concept februarie 2016 4iPhone 7 concept februarie 2016 5iPhone 7 concept februarie 2016 6iPhone 7 concept februarie 2016 7iPhone 7 concept februarie 2016 8iPhone 7 concept februarie 2016 9

 • Spitfire

  Problema e ca 3mm mi se par extrem de putini. La ecranul de 5 inch o sa fie cam incomod de utilizat pentru ca este mare si subtire. In schimb pe partea de design arata extrem de bine si cu toate functiile alea noi ar fi un Idevice de vis, dar probabil cum ai spus si tu nu o sa-l avem nociodata pe piata..

 • Srb Srb

  este un concept pe zvonurile aparute, adica mai subtire, bine prea subtire, dar arata ca un iphone 6 rotunjit la margini si probabil pe spate este fara extra dungile alea.
  asta zic un design asemanator ip 6 poate insemna multe, de la 5 la 6 a fost marea schimbare ca au adus si dimensiuni total diferite iar acum se merge pe aceleasi dimensiuni.
  deci acest concept poate fi si realitate(exceptand grosimea…wtf hai un 6mm mai merge) numai ca va veni pe 4.7″ si 5.5″

 • Srb Srb

  design iphone 6 mai subtire fara mufa jack fara extra dungi si bezelurile de sus si jos mai reduse(este loc se vede la orice iphone 6/6s) si deja o sa fie f placut

 • gianidiamond

  Îmi place foarte mult,dar păcat ca nu putem sa-l avem😞

 • cosmin.at

  Cam ascuțit la 3 mm 😄 in rest frumos.

 • John McClane

  Si sa ne trezim din nou la realitate: iPhone 7 va arata ca iPhone 6…

 • alin229

  daca ar scoate iphone 7 exact asa, …. hmmm, interesant device. si chiar cred ca o sa’l aduca pe piata asa, pt ca urmeaza o schimbare majora a device’ului

 • RaduD

  E cam prea frumos sa fie adevarat…!

 • frozenCore

  Daca il face mai subtire ii copieaza pe altii ….si tot asa…

 • mihai

  Au avut probleme la grosime de 6.9(se indoia in buzunar)….la 3 mm cum o sa se faca?!!!Nu cred ca aia va fi grosimea!