WhatsApp Messenger are o functie noua incepand de astazi

WhatsApp Messenger are incepand de astazi o noua functie pentru utilizatorii din lumea intreaga, mai exact, compania creatoare WhatsApp a activat posibilitatea de a permite adaugarea a pana la 256 de persoane in conversatiile de grup purtate prin aplicatie.

Pana in prezent conversatiile in grup prin WhatsApp Messenger permiteau adaugarea a pana la 100 de utilizatori, insa incepand de astazi aceasta limita a fost crescuta la 256 de utilizatori fara ca aplicatia sa necesite vreo actualizare, modificarea fiind facuta din serverele WhatsApp.

Schimbarea implementata de catre WhatsApp pentru WhatsApp Messenger are la baza dorinta companiei de a le permite utilizatorilor sa creeze grupuri mai mari de conversatii fara a fi necesara utilizarea unui alt software care sa permita acest tip de interactiune intre utilizatori.

Limita noua setata de catre WhatsApp Messenger incepand de astazi se aplica pentru toate conversatiile create deja, sau cele care urmeaza sa fie create in viitor, astfel ca toata lumea beneficiaza de noutate fara a astepta vreo alta actualizare sau a reincepe o conversatie de grup.

WhatsApp Messenger conversatii grup