Anisette aduce in iOS 9 o bara de scurtaturi extrem de utila

Anisette aduce in iOS 9 o bara de scurtaturi extrem de utila pe care o puteti vedea in imaginea de mai jos, tweak-ul fiind lansat in cursul zilei de ieri in Cydia pentru a potenta functionalitatea iDevice-urilor pe care le utilizam in viata de zi cu zi.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, Anisette permite afisarea in partea laterala dreapta a ecranului a unui meniu cu scurtaturi pentru controlarea celor mai importante functii ale sistemului de operare, dar si pentru accesarea celor mai utilizate aplicatii de catre noi.

Anisette are un meniu de setari in aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare iOS 9, iar de acolo ii putem controla functionalitatea, el functionand impreuna cu Activator pentru a permite activarea acestui meniu folosind un simplu gest.

Anisette is a centralized hot bar which brings back the nostalgic feel of Deck back into modern firmwares. Anisette is easy to trigger via any activator action. When triggered a hot bar is presented from the right hand side of the screen allowing quick access to any flipswitch toggle (can be configured and reordered from setting), as well as recent apps and favorite apps.

Anisette este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

Anisette